STSL 14/15 H:13 | Konyaspor 0-5 Galatasaray | MS | 13 Aralık

Çakma maestro leşçuk için 2 maçtır süper oynayan Emre Çolak'ı kesersen sana da yazıklar olsun Hamza Hoca!

Hamit ilk 11 + Bruma OUT + Burak&Umut&442

olursa... Hamza nin kredisi düser benden söylemesi...bu bi vizyon ve futbol bilgi meselesi

Okadar Zor mu bu ? :

Melo Selcuk
Bruma ___Sneijder____ Emre
Burak/Umut

veya

Melo Emre
Bruma___ Sneijder _Sinan/Yasin
Forvet​

Telles'i oynatir sol bek. Böylece Bruma yedek kalir. Telles'in faydali oldugu mac olmamasina ragmen oynar kesin. Bruma ya yine haksizlik edilir.

Sinan Bolat oynarsa sürpriz olmaz benim adima.

Devre arasi nasil olsa Muslera ve Sneijder satiliyor.

Hamit oynarsa Hamza hemen biraksin. Sacmalamasin nedir arkadas bu? Bu kadar mi acemi insanlar var kulübün basinda. Hayatinda belki 5 mac izlemis biri bile Hamit'in yanlis oldugunu söyleyebilir.

Yahu bana biri cikip anlatsin: Bu Hamit denen dünyanin belkide en yeteneksiz futbolcusu neden hep oynar? Nedir arkadas bu sacmalik.

Hamza bu macta kalitesini belli edecek. Ama oynanan oyunla degil, tercihleri ile. Eger cift forvet cikarsa, Hamit fln oynarsa benim gözümde degeri kalmaz. Belki bugün ü kurtarir, ama ileriye dönük yanlis biri oldugunu kanitlamis olur!

Soyunma odasındaki formalar ilk 11 ve yedekler diye ayrı ayrı konmuyor. Lütfen izan!
formadan konusan yok renkdas. ilk 11'de olanlarda N98 ceket asili, su ceketler:
cimbomda_istiklal_marsindaki_sir13913986450_h1123371.jpg

Bruma yerine Hamit oynarsa hamza hoca biter.

Emre kesilirse yenileceğimiz maç Umut yada Burak'ı kes be hoca tek forvet oynayalım.

bruma yoksa hamza direk gitsin mac baslamadan. prandelli tercihleri yuzunden kaybetti. onemli olan burda maci bir sekilde kazanmak degilki

bilmiyorum bruma belki 11de olmayabilir ama bunda abartılacak bişey yok
çocuk çarşamba-cumartesi-salı oynadı yorgun olabilir
tabi burda hamit değilde bir başka isim olabilirdi.

rüyamda kötü futbolla 1-0 kazanıyoduk hadi hayırlısı

Aralıksız ıslıklanması lazım Hamit'in kesilmesi için.Taraftara büyük iş düşüyor.10 milyon eurodan fazla para aldı şimdiye kadar ve almaya devam ediyor daha bir nanesini göremedik herifin bildiğin kağnı gibi.

Geri
Üst Alt