STSL 14/15 H:13 | Konyaspor 0-5 Galatasaray | MS | 13 Aralık

burak sağda oynayabilir.gezgin forvet gibi oynayabilir yine.

Kadro belli mi?

Hamit falan gördüm , aman diyorum. Bruma-Çolak kesinlikle 11 de olmalı.

Bruma sinira takildi galiba, hoca'nin Bruma'ya bakis acisi zaten olumlu oldugu asikar

3 yabanci ile cikip Bruma'nin yedeklere bile alinmamasi baska (bakiniz Mancini, Prandelli), dis faktorden dolayi oynatamamak baska.

gs tvnin verdiği alt yazıda burak yılmaz 4-2-3-1 deki 3lünün ortasında sneijder solunda idi

bu enteresanlık birkaç hafta daha devam edecek gibi

sneijder sol kanati heralde 29 yasindan sonra ilk defa görüiyordur türkiyede. terim ve hamza kafasi

meloyu oynatacam diye brumayı kesip kanatsız oynamak ne bileyim
kanat oynatacak hoca geldi dedik gitti meloyu oynattı
iyi futbol beklemiyorum umarım yanılırım

sınır 6 yabacı olsaydı kimseyi kesmek zorunda kalmasaydı hamza hocam. ama yapacak bir şey yok. hoca brumaya güveniyor

Umut ve Buragin beraber oynamasindan madem memnunsun ŞL' maçinda niye 1. yari Buragi oyundan aldin hocam. Senin hizli kanadin yok topu alip nasil çikacaksin. Önde forvetlerde seni ileri götürmez. Gene osura osura maç izleriz.

Bruma yok mu? Hoaaayydaaaaa.. 2 yetenek fakiri forvet, Sneijder solda, Bruma yok. 2 yeteneksiz yüzünden 2 büyük yeteneği harcıyoruz. Birini oynatmayarak diğerinden kanat devşirmeye çalışarak

İLK 11| Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Melo, Emre Çolak, Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz

Selçuk yerine Bruma, Semih yerine Zan veya Koray olsa 10 numara kadro olurdu.. En azından Emre Çolak'ın kesilmemesi iyi olmuş.

kanatsız futbol oynayacaz yine selçuk alacak umuta şişirecek buraka şişirecek top geri dönecek
kanatsız futbolmu kaldı ya

Umut ve Buragin beraber oynamasindan madem memnunsun ŞL' maçinda niye 1. yari Buragi oyundan aldin hocam. Senin hizli kanadin yok topu alip nasil çikacaksin. Önde forvetlerde seni ileri götürmez. Gene osura osura maç izleriz.

Bu hatayı birkaç kere daha yapıp 2.yarılarda yine arsenal maçının 2.yarısındaki sisteme geçip, sonra farkına varıp kanatlı oynatacak. Hatada ısrar eden bir hoca değil bence Hamza hocam

Bu yabanci siniri kalkmadan bizim kadromuzdan bir halt olmaz maalesef.

Geri
Üst Alt