STSL 14/15 H:13 | Konyaspor 0-5 Galatasaray | MS | 13 Aralık

Ridvan hala umutlu sanirim. O son pozisyonu atsalar mac doner diyecekti utanmasa :asd:

Rıdvan ve Güntekin bizden daha çok zemini övdü.
Anladığım kadarıyla zemin sayesinde kazanıyoruz.
Yazık lan, adamlar ne kadar rahattı İtalyanlar varken :(

Aykut iyice salmış kendini :D

Hayır durup durup Aykut'a patlıyoruz ona üzülüyorum :D

Mayısta seçilecek yönetim umarım Hamza hoca ile devam eder.Çok güzel bir sinerji yakaladı,zamanla daha iyi olacak takım.

Gidisat iyi ama devam etsin demek için henüz çok erken.

Devam edersek yanina da tecrübeli yardimci hoca alalim, hoca CL de pek tecrübesi olmadigi için faydali olabilir

ilk yarı çok iyiydik ama ara sıra hızlı pas yapacağız diye topu kaptırıyorduk,biraz daha duruma alışmamız lazım sakinleştirmek lazım oyunu ikinci yarı kontrayla bi kaç gol daha bulabiliriz ama sakin kalırsak

Sabri'ye niye kızdılar hiç anlamadım, Selçuk'un saçmalamasıydı tamamen.
hemen hemen bütün takım ceza sahası içindeydi
bu durumda paslaşarak kullanmak aptallık
kaptırılan top direk kalede gol olur zaten 2'ye 2 kaldılar mallıklarından atamadılar
yani orada sabri niye hemen at koşturur gibi paslaşarak kullandı anlayacak şey değil.

Hamza Hoca ile takım ritmini buldu. Tabi yine oyuncular tam kapasite ile oynamıyorlar. Skorda önce bizim hırslı ve kazanma isteğimiz sonra Konyaspor' un rezil oyunu belirleyici oldu.

İnşallah dahada iyi olacacağız. Bunun için umut veriyor takım.

GT-I9300 Tapatalk

Güzel stadlarda hep iyi oynuyoruz. Bkz. Kayseri, Konya..
Aynen öyle Ömer benim de hep dikkatimi çekmiştir :D Lakin biliyorum ki stadyum ve çekim açısı güzel olunca taraftar olarak ben bile ayrı bir havaya giriyorum. Açtım konya maçını dedim şimdi çekilmez konya maçı falan ama stadyumu ve atmosferi görünce bende havaya girdim :D Futbolda stadyum ve taraftar çok önemli onu anlamadım. Saraçoğlu gecekondu olduğu için 15 senedir galip gelemiyoruz sanırım :asd22: Konya gibi taraftarı ve stadyumu olan takımlar artık küme düşmemeli.

Bu arada ilk 5-10 dakika dışında son zamanların en iyi Galatasaray'ını seyrediyorum. Prandelli kalite katamadı bilakis kaliteyi düşürdü ama en azından kondisyon açısından adam gibi tutmuş takımı bu önemli.

70. Dakikaya kadar kadro bozulmamalı.
70. dakika da umutu çıkartıp yerine bruma koyulmalı.
80. dakikaya kadar bu böyle gitmeli.
80. dakikalarda emre çıkıp yerine olcan girmeli.
ve 90.dakikalarda sneijder çıkıp yerine yekta girmeli

Geri
Üst Alt