STSL 14/15 H:13 | Konyaspor 0-5 Galatasaray | MS | 13 Aralık

Sonraki deplasman gbirliği zorlar bizi zemin ve saha kötü çünkü. Ama bu takım böylr oynarsa karıköy dışında puan kaybetmez. Bizi zorlayacak tek takım fb olur oda malum nedenlerden dolayı

Maç başlamadan hemen önce , Selçuk, Chedjou ve Sneijder arasında ( Ve tercüman Mert) bir diyalog yaşandı.
Sneijder , Chedjou'ya birşeyler anlattı. Sonra Selçuk girdi devreye.
Ben orada anladım ve tahmin ettim bugün maç iyi geçecek.

burakın attığı gole bak
umutun golü duran top
bi emrenin golü eh işte
bide sneijderin şutu var başka atak söyle ?

bu futbolla kalbur üstü bir takıma karşı oyna ilk yarıyı yenik kapatmıştın
senin istediğin gibi oynasaydıkta ilkyarıyı 2 0 geride kapatsaydık ne diyecektin?

70. Dakikaya kadar kadro bozulmamalı.
70. dakika da umutu çıkartıp yerine bruma koyulmalı.
80. dakikaya kadar bu böyle gitmeli.
80. dakikalarda emre çıkıp yerine olcan girmeli.
ve 90.dakikalarda sneijder çıkıp yerine yekta girmeli

3-0 önde olduğumuz maçı niye hükmen 3-0 yenilelim kafan güzelmiş güle güle kullan

Hakkını yemeyelim 2. golde Selçuk da iyi düşündü ben içeriye doğru keser dedim ama iyi gördü Emre'yi.
Kornerlere çalışılmış belli Emre kullanıyor, Hamza hoca da ondan kızdı Sabri'ye hızlı kullandı diye..
ileride baskı ile kazanılan top ile 2 gol attık. Önceden yürüyerek geçiyordu italyanın ileri ucunu rakipler

üst üste 3 deplasman galibiyeti en son 2011-2012de gördük galiba

edit: 2012-2013müş

En buyuk sansimiz bu macta duran toptan golu bulmamiz oldu yoksa oyle harika oynadigimiz filan yok, gerci bu kadronun harika oynamasini da beklememek lazim. Iyidir galibiyet.

Aynen öyle Ömer benim de hep dikkatimi çekmiştir :D Lakin biliyorum ki stadyum ve çekim açısı güzel olunca taraftar olarak ben bile ayrı bir havaya giriyorum. Açtım konya maçını dedim şimdi çekilmez konya maçı falan ama stadyumu ve atmosferi görünce bende havaya girdim :D Futbolda stadyum ve taraftar çok önemli onu anlamadım. Saraçoğlu gecekondu olduğu için 15 senedir galip gelemiyoruz sanırım :asd22: Konya gibi taraftarı ve stadyumu olan takımlar artık küme düşmemeli.

Bu arada ilk 5-10 dakika dışında son zamanların en iyi Galatasaray'ını seyrediyorum. Prandelli kalite katamadı bilakis kaliteyi düşürdü ama en azından kondisyon açısından adam gibi tutmuş takımı bu önemli.

Konya'Nın eski stadı da ligin zeyir zevki en düşük stadların başında gelirdi. Olimpiyat'tan bile kötüydü.

Büyük takımlar yetenekli oyuncularla oynayacaklar abi kaide bu. Daha doğrusu savaşçı da olsa büyük takım oyuncusu belirli bir yetenği olacak. Ama İtalyanlar düz oyuncu hastalıkları yüzünden ne Emre'den ne de Bruma'dan fayda alabildiler. Şu Emre Dzemaili gibi 10 topçu eder yahu.

ilk gole kadar gene kötüydük ama golden sonra maçı ortalama götürmeye başadık.ha çok mu iyiyiz hayır ama bugün bılduğumuz pozisyonları gole çevirdik..

burakın attığı gole bak
umutun golü duran top
bi emrenin golü eh işte
bide sneijderin şutu var başka atak söyle ?

bu futbolla kalbur üstü bir takıma karşı oyna ilk yarıyı yenik kapatmıştın

forumda son 10 yillin en iyi deplasman oyunu diyoruz senin dedin seye bak tabi herkes gorusun farkli :)

Kadroyu boşaltıp bir tane forvet almamiz lazim.alternatifsiz tek bölgemiz burası.

70. Dakikaya kadar kadro bozulmamalı.
70. dakika da umutu çıkartıp yerine bruma koyulmalı.
80. dakikaya kadar bu böyle gitmeli.
80. dakikalarda emre çıkıp yerine olcan girmeli.
ve 90.dakikalarda sneijder çıkıp yerine yekta girmeli
ne gerek var hamzaya

aylık 1000 tl + akbile bu arkadaşı alın

SON DAKİKA: Eşortman Gocuman fenalaşmış :oley:

B4wP_mWIEAABsON.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt