senin istediğin gibi oynasaydıkta ilkyarıyı 2 0 geride kapatsaydık ne diyecektin?
skor 3-0 diye iyimi oynadık şimdi
benim istediğim gibiyle alakası yok
diyorum ki bu futbolu normal bi takıma oyna gol atamazsın skor yanıltmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin istediğin gibi oynasaydıkta ilkyarıyı 2 0 geride kapatsaydık ne diyecektin?
Daha ne olacaktı maçta? Duran top da oyuna dahil değil mi?burakın attığı gole bak
umutun golü duran top
bi emrenin golü eh işte
bide sneijderin şutu var başka atak söyle ?
bu futbolla kalbur üstü bir takıma karşı oyna ilk yarıyı yenik kapatmıştın
devre arası doumbia geliyor muşKadroyu boşaltıp bir tane forvet almamiz lazim
1.golü yedikten sonra aptallaştı konya resmenilk gole kadar gene kötüydük ama golden sonra maçı ortalama götürmeye başadık.ha çok mu iyiyiz hayır ama bugün bılduğumuz pozisyonları gole çevirdik..
Katilmiyorum. Mancini döneminde Kayseri ve Bursa deplasmani var.forumda son 10 yillin en iyi deplasman oyunu diyoruz senin dedin seye bak tabi herkes gorusun farkli![]()
forumda son 10 yillin en iyi deplasman oyunu diyoruz senin dedin seye bak tabi herkes gorusun farkli![]()
skor 3-0 diye iyimi oynadık şimdi
Yok ibrahimovic geliyormusdevre arası doumbia geliyor muş
yabancı kuralı değişiyor
duran toplardan gol atamazdık şimdi duran toptan gelen golü beğenmez olmuşuzskor 3-0 diye iyimi oynadık şimdi
En buyuk sansimiz bu macta duran toptan golu bulmamiz oldu yoksa oyle harika oynadigimiz filan yok, gerci bu kadronun harika oynamasini da beklememek lazim. Iyidir galibiyet.
Umut'un golü sans olsada böyle demek dogru olmaz cünkü orda müthis silahimizi kullandik. Haksizlik olur Chedjou'ya.Umutun şans
Emrenin şahane
Burak'ın fırsatcılık
bence umutun golünden önceki çizgiden çıkan top şanssızlıktıUmutun şans
Emrenin şahane
Burak'ın fırsatcılık
burakın attığı gole bak
umutun golü duran top
bi emrenin golü eh işte
bide sneijderin şutu var başka atak söyle ?
bu futbolla kalbur üstü bir takıma karşı oyna ilk yarıyı yenik kapatmıştın
Daha ne olacaktı maçta? Duran top da oyuna dahil değil mi?