STSL 14/15 H:14 | Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu | MS | 20 Aralık

Ayni golü daha kac kez yiyecegiz acaba? Telles'i bir daha oynatmaya gerek yok bence, o koridorda kimse olmasa da aynisi olur. Sol bekte Olcan oynasin. Emre ve Umut'u da hemen cikaralim. 8 kisi oynuyoruz.

Telles kötü her zamanki gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yıllar sonra bir sol bek geldi, futbolcu mu belli değil.. Kimin ahını aldık biz böyle?

İyi Gün Taraftarı.

Sen niye Real Madrid Bayern fln tutmiyorsun?
Almanya ikinci liginde daha çok sehirci bile var ..ne diyorsun..

Yahu arif ne alakasi var ben her hafta gidip burada 3. lig maci izliyorum

Neden? Eglenceli cunku

Hatta firsat buldukca yakin illerdeki EPL takimlarini da gorurum, Stoke etc.

Futbol eglencedir benim icin zevk alacagim maca giderim. Suan oynanan macin neresi zevkli. Islik, ayni tezahurat, berbat bir hakem, vasat alti oyuncular.

Ustune de tonla masraf :)

Telles ancak 433 de Winger olur.

Tarık ve Telles aldık bek diye... defans Koca bir 0 ...inanılır gibi değil

Rezillik yani. 15 dakikadir 0 pozisyon, 0 tehditle oynuyoruz. Kendi evimizde birak Dortmund'u, Mersin ve Trabzon gibi vasat takimlar bile bizi karsi tek kale oynuyor.

Süper ligin en kötü savunması, yapcak birsey yok. Saldıran her takım madem bulur..

firat aydunus sanki babasinin evinden mac yonetiyor okadar rahatki tavirlari ulan kadikoyde ellin ayagin bir birine giriyor serefsizin oglu onun bunun cucugu..

Bu formasyon anca küme düşmeye oynayan takımlara karşı işe yarar. Burak ve Umut'un futbolcu olmadığını bir kez daha anlamıştır herkes. Telles tamam fizik olarak gelişmeli ama Sneijder gibi bir oyuncuyu sol açık oynatırsan etkili rakiplere karşı o kanadımız otobana çevrilir.

Sabri Koray Zan Hakan

Yapılmalı. .. +2 Kontenjan da oluşur

Geri
Üst Alt