STSL 14/15 H:14 | Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu | MS | 20 Aralık

Haha Haha :D:D:D

uploadfromtaptalk1418927749201.webp

Telles ve Tarık'ı kıyaslamak futbola hakarettir. Telles vasat bir sol bek, bizim takımda şu anki kadroda 11 oynayacak kapasitede. Tarık için ise futbolcu olmak bile çok büyük bir şans/tesadüf. Hiç bir özelliği yok. CL'de yediğimiz on küsür gol, neredeyse 20 golün 15'inde golün mimarı bu adam. Maç başı basit hatayla yedirdiği gol sayısı 1,7 falandır.

------------Muslera---------
Sabri---Chedjou---Koray----Olcan
--------------Melo-----------
Bruma----Selçuk--Sneijder---Emre
--------------Umut-----------

Hocanın tercihi, şimdilik, Burak-Telles in, Olcan-Bruma out şeklinde de Olcan' ın solbek performansını görmek isterim...Bruma verimli olamazsa, Telles' le değişir, Olcan kanada geçer...Solbek rotasyonunun zayıf olması ve Olcan' ın topla uçta buluştuğundaki pasifliği nedeniyle iyi bir hamle olabilir diye düşünüyorum. Sinan Gümüş de süre almaya başlasa keşke...

------------Muslera---------
Sabri---Chedjou---Koray----Olcan
--------------Melo-----------
Bruma----Selçuk--Sneijder---Emre
--------------Umut-----------

Hocanın tercihi, şimdilik, Burak-Telles in, Olcan-Bruma out şeklinde de Olcan' ın solbek performansını görmek isterim...Bruma verimli olamazsa, Telles' le değişir, Olcan kanada geçer...Solbek rotasyonunun zayıf olması ve Olcan' ın topla uçta buluştuğundaki pasifliği nedeniyle iyi bir hamle olabilir diye düşünüyorum. Sinan Gümüş de süre almaya başlasa keşke...

Hocam olcanı sol beke koyma k benim solum boş gel bana gol at demek.
Oraya direk dik en azından 90 dk da 4-5 kere top çarparda geri döner .

Olcan savunmadan zerre anlamayan savunma yapmayı sevmediği ve hiç yapmadıgı için kesik yiyen bir adam.

Ts da rahattı çünkü kimse ondan savunma yapmasını beklemiyordu. Ama GS da yapacak yapmalı...

Olcan Yasin Umut Bruma GS da sonradan skoru değiştirebilmek için oyuna girecek adamlar GS da.

Maalesef GS 11 oyuncusu değiller.

Hocam olcanı sol beke koyma k benim solum boş gel bana gol at demek.
Oraya direk dik en azından 90 dk da 4-5 kere top çarparda geri döner .

Olcan savunmadan zerre anlamayan savunma yapmayı sevmediği ve hiç yapmadıgı için kesik yiyen bir adam.

Ts da rahattı çünkü kimse ondan savunma yapmasını beklemiyordu. Ama GS da yapacak yapmalı...

Olcan Yasin Umut Bruma GS da sonradan skoru değiştirebilmek için oyuna girecek adamlar GS da.

Maalesef GS 11 oyuncusu değiller.

Bruma' nın düzenli forma giyebilmesi için de Telles' in kesilmesi gerekiyor çoğunlukla (Telles de beklentimden çok uzak), Hakan solbek için gerekli tempodan iyice uzaklaşmış durumda, Tarık' ı hiç konuşmayalım, içim sızlıyor ;(...UCL için demiyorum, o konuyu hallettik(!) de lig için gayette yeterli olabilir Olcan, görmek lazım, eğer bek oynamayı benimserse başarılı olacağını düşünüyorum, Tarık' dan daha kötü olmasına ise hiç ihtimal vermiyorum...

Bu tür denemeler ihtiyaca göre yapılabilir; Yasin' den sağbek olmayacağını gördük. Chedjou' nun defansif orta saha olarak denenmesini istiyordum, Selçuk-Emre' nin birkaç maçlık performansı devam ederse gerek kalmayacak gibi, ama Melo' nun olmadığı maçlarda yine de bir opsiyondur...

Bruma' nın düzenli forma giyebilmesi için de Telles' in kesilmesi gerekiyor çoğunlukla (Telles de beklentimden çok uzak), Hakan solbek için gerekli tempodan iyice uzaklaşmış durumda, Tarık' ı hiç konuşmayalım, içim sızlıyor ;(...UCL için demiyorum, o konuyu hallettik(!) de lig için gayette yeterli olabilir Olcan, görmek lazım, eğer bek oynamayı benimserse başarılı olacağını düşünüyorum, Tarık' dan daha kötü olmasına ise hiç ihtimal vermiyorum...

Bu tür denemeler ihtiyaca göre yapılabilir; Yasin' den sağbek olmayacağını gördük. Chedjou' nun defansif orta saha olarak denenmesini istiyordum, Selçuk-Emre' nin birkaç maçlık performansı devam ederse gerek kalmayacak gibi, ama Melo' nun olmadığı maçlarda yine de bir opsiyondur...

Hocam sol açık oynarken ki halinden herşeyi gördük yeterince.
Zaten olcan defans yapsaydı veya yapabilseydi şu an takımın bankosu olurdu Sneijderi orda oynatmak zorunda kalmazdık..

Olcanı sol beke hangi hoca koyarsa koysun birisi yapsa anında katledilir katledilmeyide hak eder kusura bakma..

Şapkadan tavşan çıkarmaya gerek yok.

A2 takımının sol bekini koy olcandan iyi oynar..

Sinan'ı ilk defa izledik sağ taraftan içeri girerek tehlike yaratabilecek bir oyuncuya benziyor ama forvette oynar demek çok iddiali olur daha bir şeyini görmedik çocuğun, bu maçta da 18'e alınsa iyi olur süre verilirse Sinan değerlendirir.

Kolay maç olmayacaktır, deplasmanda olsaydı puan kaybederdik diye düşünürdüm ama kendi evimizde olduğumuz için daha rahatım. Fener bugün puan kaybederse daha da rahat olurum

İçimden bir ses 3-0 ya da 4-0 alacağız diyor..

Fazla da olsa fena olmaz hani.. :)

Hadi hayırlısı...

as futbolcularınız satılıga cıkarıyılıyor
tribunler bos
klup batıyor

size bisey soracam..siz galatasaray taraftarı oldugunuza eminmisiniz..
icinizden kactanesi gs lisanslı formayla resmini koyacak buraya ..????????
kactaneniz gs magazalarinin adresini biliyor..........

Geri
Üst Alt