STSL 14/15 H:14 | Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu | MS | 20 Aralık

O sprey g.tüne girsin Fırat ne diye taşıyosun onu götünde serbest vuruşta yeri çizmeyeceksen.

Hamza izlemeye devam ederse 3. golü yeriz ileride 3 pas yapamıyoruz futbolcu bozuntuları yüzünden.

Pas alırken verirken neden acemi gibi davranıyorlar anlamıyorum. Çok kötüyüz.

bu takıma ne oldu yine ruh gibi dolanıyorsunuz sahada. mücadele coşku niye yine gitti reziller ?

Burak ve Umut ile azcik top ceviren takimlar bizi rezil ederi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sahada Galatasaray'dan eser yok, bir oyuncumuz bile iyi oynamiyor! Üstelik hakem de rakiplerimizden bir tanesi. Heba edilen bir 45 dakika sonunda 4'lük bile olabilirdik. Sahada Galatasaray'a ihanet var.

mersin ile konyayi karsilastirmayin. Mersin cok daha iyi takim konyadan.

Maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Aralıklı olarak maçı izliyorum ilk yediğimiz gol komedi ötesi oldu. O nasıl bir defans, nasıl bir top takibi ve alan daraltma bilemedim. Gol resmen hani bazen hakem düdük çalar oyuncular o sebeple futbolu bırakır ama topun sahibi takım öylesine kaleye gol atar ya aynen öyle oldu.

Hissiyatım bu maçın Hamza'nın asıl performansını sergileyeceği maç olacağı yönünde. İlk maçlar o değişimin gazıyla oyuncular pek heveli olduğu bir dönemdi. O heves illaki bir müddet sonra azalacak ve rutin bir hale gelecekti. Umarım takım ve Hamza bunun altında kalkar. İyi giden bir Beşiktaş ve penaltılarla olsa da kazanan bir Fenerbahçe ile baş edebilmemiz için bu akşam 3 puana mutlaka ihtiyacımız var.

Aslanlarımızın yolu açık olsun...

Geri
Üst Alt