STSL 14/15 H:14 | Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu | MS | 20 Aralık

Bu akşam ilk yarıda oynanan oyun Prandelli' nin en kötü maçından daha da kötü. İki pas üstüste yapamıyoruz. Pozisyonu geçtim, pozisyon öncesi bile yok.

Maçı döndürmek şart.

Dilmen denen ZAT bile bu hakemden memnunsa bilin ki sahada katliam vardir. Dün 85.dakikada penaltiyi zorla Fener'e veren zihniyet cok memnun bu skordan.. Kendinize gelin ulan.
mesele hakemin hata yapıp yapmaması değil. hakemler galatasaray maçlarına anadolu takımına çıkar gibi çıkıyorlar düşün ki mersine bile bizden daha fazla tolerans tanıyorlar. fener maçlarında "mokunu yiyim abi kızma bana" modunda bütün hakemler

Servet'in pozisyonu Fener'in Es-Es maçında verdiği penaltıdan daha net...

Rıdvan Dilmen: Türkiye örnek bir hakem izliyor, tebrik etmek lazım.

uyanin millet uyanin yok burak kazmayimis yok umut kurekmis oyunayan oyunu gormuyormusunuz oyun masa basinda kazaniliyor sahada degil daha bunun farkina varmadinizmi yoksa cokmu safsiniz!!

bu kadar karaktersizliğin kol gezdiği şu futbol dünyasında artık yemin ediyorum midem bulanıyor..rıdvanda penaltı demiş bizim pozisyon için ben size birşey diyeyim mi bize çalınan pozisyon penaltı filan değil bizim beklediklerimiz de değil.

Takım sakin olup oynasın maç döner, ama gerginler ve bu da oyunlarına yansıyor.

TR standartlarında verilmeyen 2 penaltımız var. Kimseyle tartışmam bunu. Objektifim ayağına yatmayın.

boş koşmanın en güzel örneği Umut Bulut :(
B5UTHcaCIAAcqub.jpg
Sneijder iplemiyor bile. DK'nın en çok koyan oyuncularından olan Sneijder 5km'nin altında sürekli.

Emre cikdi Hamit girdi

Hamza gözümden düştü

Rıdvan Dilmen: Türkiye örnek bir hakem izliyor, tebrik etmek lazım.

uyanin millet uyanin yok burak kazmayimis yok umut kurekmis oyunayan oyunu gormuyormusunuz oyun masa basinda kazaniliyor sahada degil daha bunun farkina varmadinizmi yoksa cokmu safsiniz!!

Herkez bunun farkında zaten fenerlilerde farkında.
Onlar bunnu müthiş bi şekide uygulayarak şampiyonluğa koşarken bizim dede onu bunu yalıyor

Selçuk güzel ortalar açıyor bugün.

Geri
Üst Alt