STSL 14/15 H:14 | Galatasaray 3-2 Mersin İdman Yurdu | MS | 20 Aralık

Nihat kirmizi kart görmeliydi, ve en az 2 pentalti daha verilmeliydi bize, hakeme ragmen aldik maci. bu galatasarayi cok özlemisim ya

Kenarda hoca gibi hoca var! Yaptığı bütün hamleler doğru, oyunu çok iyi okuyor. Taktiksel anlamda beklediğimden de fazlasını gösteriyor Hamza hoca. Helal olsun.

ridvan bile vederson son dk kendini attirmak icin bayagi ugrasti diyo sebebi ne olabilirki

amatör takıma atılan 9 gol rehavete sokmuş maalesef

her mersin maçı böyle mi olmak zorunda

Bu arada verilmeyen penaltilari sayan oldu mu? Serkan el net penalti, Servet el net penalti. Burakin pozisyonu net penalti. Servetin bir tane daha vardi. Chedjounun sutundaki pozisyon net penalti.

Fener'in maçı olsa , kalıbımı basarım ki 5-6 tane penaltı çalınırdı fener lehine

fner her zaman hakkıyla galip gelir Galatasarayımız ise hakem hatlarıyla dışarı çıkcak yüzümüz kalmadı artık.

Şansalla Tümer'in sözlerine dikiz:

" Mersin defansı hata yaptı. Boş yerler bıraktı. Galatasaray'ın üstüne gitmedi, üzerine gelmesine imkan tanıdı."

Yani kısacası ağlamalar başladı

Bu çizgi hakemleri fenerin olmayan penaltilari görme için mi var? Servet elle oynuyor öylece izliyorsunuz.

Sneijderi bi şekilde oynatmak gerek. İyi oynayan bir Galatasaray'ın üstüne formda bir Sneijder bu takımı şampiyon yapar.

Dediğimi anla diyorsun sonra benim dediğimi kendin diyorsun. :D

Yoo ben haftaya bu kadar iyi oynayamayacak diyorum burayı anladınmı.Sen diyorsinkı fb pen alır ofsatttan atar mersin napsın.Bu kadar iyi oynarsa mersin en az 3 gol atar zaten.En kötü 3 3 biter maç.Ama bence bu kadar üst düzeye çıkamaz.Adamlar resmen bizim maça bilenmiş.Zaten wederson pçiyle kalecide yok.Maglup olacagı kesin gibi.

Uğur Demirok ile anlaştık inşallah yoksa bu defans ile olmaz.

2. devre pres yapmadığımız dakika neredeyse hatırlamıyorum yahu. Müthiş bir mücadele, helal olsun.

Maçı abiler kazandırdı gerçekten, tebrikler Sabri ve Hakan' a. Hamit ve Burak da verimliydi bence.

Zor mac olacagi cok belliydi. Hele ilk yari ezildik, Prandelli Galatasaray'ini aratmadi takim.

hakem 10 uzerinden 9 diyor ridven aglarmisin gulermisin arkadas..
acun,rıdvan,aziz,zerrab,demirören.... vb. dalkavuk, lobici, kan emiciler futbol dahil tüm ülkenin içine ettiler. ne yazıkki bunları palazlandıran zat başımızdan gitmedikçe bu ülkede futbol falan da izlenmez.

Geri
Üst Alt