Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Önce Mersin'e
Sonra Fırat'a
Daha Sonra Rıdvan'a
En son bütün Kuşlara KOYDUK MU?
Sonra Fırat'a
Daha Sonra Rıdvan'a
En son bütün Kuşlara KOYDUK MU?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semih bu yıl çok kötü sezon başından beridir. bugün chedjou da eski berbat haline dönünce defans rezil ötesi oynadı. çok şükür balta kurtardı biziDüşünüyorumda Semih sakatlanmasa (büyük geçmiş olsun) maç ne olurdu acaba?
Bazen gerçekten forumda fenerlilerin olduğunu düşünüyorum
Bu arada verilmeyen penaltilari sayan oldu mu? Serkan el net penalti, Servet el net penalti. Burakin pozisyonu net penalti. Servetin bir tane daha vardi. Chedjounun sutundaki pozisyon net penalti.
Dediğimi anla diyorsun sonra benim dediğimi kendin diyorsun.![]()
Onda büyük pay var ama iyi bir görüntü vermedi genel olarak. Istekliydi ama şanssızdı.Kötü oynamasinin sebebi sirf türk oyunculara yer acmak icin 4-4-2 oynatilan sistem olabilir mi peki? Kesinlikle olabilir, cevabi ben pesin vereyim.
acun,rıdvan,aziz,zerrab,demirören.... vb. dalkavuk, lobici, kan emiciler futbol dahil tüm ülkenin içine ettiler. ne yazıkki bunları palazlandıran zat başımızdan gitmedikçe bu ülkede futbol falan da izlenmez.hakem 10 uzerinden 9 diyor ridven aglarmisin gulermisin arkadas..
İlk yarı 10 üzerinden 9. 2.yarı 10 üzerinden 3.hakem 10 uzerinden 9 diyor ridven aglarmisin gulermisin arkadas..