STSL 14/15 H:15 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 26 Aralık

Burak'ın topla oynama becerisi ve zekası fazla değil, Muslera kadar bile olsaymış, çok başka bir oyuncu olurmuş. :)

Hadi ikinci yari full konsentrasyon, bu maci almak sart.

sinan yasin bruma mı dedi topla tüfekle savaşa gidicez sanırım :D

B5zbLLiIMAEl_tE.jpg

Saka gibi Umut disinda kimse hava topunu cikmiyor, bu ne korku arkadas girin iste.

BJK li İhsan Kalkavan'ın amca oğlu CHP milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan'ın oğludur.

Ve böyle her sene bir lig yükselmiştir:

[TABLE="class: infobox"]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="colspan: 3, align: center"]Kişisel bilgileri[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Tam ismi[/TD]
[TD]Mete Kalkavan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Doğum tarihi[/TD]
[TD]1980[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Doğum yeri[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesleği[/TD]
[TD="colspan: 2"]Makine mühendisi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="colspan: 3, align: center"]Hakemlik görevi[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Yıl[/TD]
[TD]Turnuva[/TD]
[TD]Görevi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1999-
2000-
2001-
2002-
1999-[/TD]
[TD]3. Lig
2. Lig
1. Lig
Süper Lig
Türkiye Kupası[/TD]
[TD]Hakem
Hakem
Hakem
Hakem
Hakem[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

akraba muhabetini bilmiyodum abi,ben bjk maçlarında görevlendirildiğinde gözlemledim,çok açık bjk galibiyeti için adamın düdük çaldığı.

Telles havadan şişireceğine yerden sert atsa daha iyi olur sanki.

İlerleyen dakikalarda Hamit-Bruma değişikliği bekliyorum.

Tribunler Galatasarayli :D

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hekemlerin fenerin maçlarında fener 2 farklı öne geçmeden hakemlik yapmaya başlayamıyor. Korkudan eli ayağı birbirine dolanan titreyen bir haldeler.

Bizim maçlardada öne geçtiğimizde korkudan elleri ayakları birbirine dolanıyor. Katlediyorlar.

O gençlerle topu blokla kesen o atağı eliyle kesen yabancıyla düdük çalıpta nasıl sarı kart vermediğini gelsin izah etsin şerefsiz!

Tellese yapılan faulu görmeyip devam ettirmesini gelsin açıklasın izah etsin şerefsiz!

Sadece azizden korktuğum için diyerek açıklayabilir şerefsiz.

Sizin gibi korkak, fener öne geçneden hakamlik yapmaya başlayamayan şerefsizler, GS öne geçince korkudan baltalamak için rezil kepaze olan şerefsizler tüm şikebahçeyle topunuza koyarak yola devam ediyoruz etmeye devam edeceğiz.

Sarı kartları ısrarla vermiyor. Çünki düzen kurulmuş. Galatasaray'ı durdurmak için Gençlerbirliği bu Mete'nin himayesinde herşeyi yapacak.
Eh sarı demek olası kırmızı demek. Kırmızı demek de Gençlerin gardının düşmesi demek. İzin verir mi Mete buna.

ya ohoooo dokunmayacaz anasını satayım hemen düdük

Tribünlerin yedek futbolcuyu maç içinde çağırıp oley çektirmesini de ilk kez görüyorum yalnız.Komedi :)

Geri
Üst Alt