STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Bizim istedigimiz kadro
muslera
sabri chedjou koray hakan
emre melo selcuk bruma
sneijder
burak

Hamza Hoca'nin kadrosu
muslera
sabri chedjou semih telles
emre melo selcuk sneijder
burak umut

Hocam bruma yerine bence pandev oynamalı. Hiç değmez bence topu alıp süren ama sonunu getirmeyen oyuncuya ihtiyaç yok diye düşünüyorum.

Atibanın olmaması çok büyük avantaj. Demba ba da formsuz baya.
Iyi oyunla bir galibiyet bekliyorum bizden. Defans oyuncularımız rezilik yapmaz yine umarım

Atibanın olmaması çok büyük avantaj. Demba ba da formsuz baya.
Iyi oyunla bir galibiyet bekliyorum bizden. Defans oyuncularımız rezilik yapmaz yine umarım

Demba istediği kadar formsuz olsun Semihin ikramını geri çevirmez heralde. Gerekirse adam adama markaj uygulansın Chedjou Dembayı etkisiz hale getirir havadan,yerden. Semih bulaşmasın yeter. Telles,Gökhan eşleşmeside sıkıntılı olacak ya hayırlısı. Bruma-Serdar eşleşmeside bizim en büyük avantajımız olur tabi oynarsa..

Demba istediği kadar formsuz olsun Semihin ikramını geri çevirmez heralde. Gerekirse adam adama markaj uygulansın Chedjou Dembayı etkisiz hale getirir havadan,yerden. Semih bulaşmasın yeter. Telles,Gökhan eşleşmeside sıkıntılı olacak ya hayırlısı. Bruma-Serdar eşleşmeside bizim en büyük avantajımız olur tabi oynarsa..

Gökhanın peşine sabriyi takacaksın. Hemde 90 dk , gökhan nerde sabri orada . Sabri ısırır onu ancak.

Gökhanın peşine sabriyi takacaksın. Hemde 90 dk , gökhan nerde sabri orada . Sabri ısırır onu ancak.

Sol ters olur Sabriye olmaz o. Ama Bilic bi güzellik yapıpta solda oynatmaya kalkarsa eyvallah. Bekte Hakan olsun en iyisi. En azından dengeli olur Brumayıda 11 çıkarma şansımız olur Serdarı rahatlıkla yer orda

Sol ters olur Sabriye olmaz o. Ama Bilic bi güzellik yapıpta solda oynatmaya kalkarsa eyvallah. Bekte Hakan olsun en iyisi. En azından dengeli olur Brumayıda 11 çıkarma şansımız olur Serdarı rahatlıkla yer orda

Balta durduramaz ki onu bence. Sabri geçen sene solda çok iyi oynadığı maclar vardı . Sağ tarafda ama kim oynayacak bu durumda bilmiyorum.
Tarık çok yetersiz kalıyor, özelikle savunmada. Veyselin savunması idare eder ama bayadır oynamadı. Kupa maclarında bile şans verilmedi yani.
Töreyi durdura bilirsek bjk ın hucum gücünün 100de 80i kilitleriz herhalde.

Balta durduramaz ki onu bence. Sabri geçen sene solda çok iyi oynadığı maclar vardı . Sağ tarafda ama kim oynayacak bu durumda bilmiyorum.
Tarık çok yetersiz kalıyor, özelikle savunmada. Veyselin savunması idare eder ama bayadır oynamadı. Kupa maclarında bile şans verilmedi yani.
Ne 80%'i ya. Töre yi bu kadar büyütmeyin. Daha derbidelerde bir haltını göremedik.

I am the one who knocks!

Sosada iyi 2-3 haftadır. Bilmiyorumda değişik bi maç olacak

Atiba'nın olmaması maçın gidişatını çok değiştirecek.

Beşiktaş'ın defansı çok telaşlı. İleri pres yaptın mı direk elleri ayaklarına dolaşıyor. Umut oynamalı bu maç.

B59-CsqCAAAdj4S.jpg

Biz sahaya doğru adamlar ile çıkarsak bu şikecilerin şansı yok. Herşey Hamza hoca da bitiyor.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt