STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Cok kolay gol yiyebiliyoruz.
Tek avantaj bence bir derbi olmasi ve bjknin favori olmasi

Antrenman yapıyor adamlar karda bizimkiler izinli sanirim

Bejeke bizden iyi takım karlı zemin işimize gelir pas yapamazlar bizde boyna top şişiririz telles ve sabriyle forvette zaten umut gibi bir zor zamanların adamı olcak burakta kazayla gol atma potansiyel i yüksek bi adam

Sertlik olarak daha iyi olduğumuzu düşünüyorum hamit melo ched gibi top saklayabilcek adamlar var

Bir Melo kaç tane Beşiktaşlıyı yer?

I am the one who knocks!

Bir kaç yıl önceki 4-2 galip geldiğimiz maçın skorunu iddiada oynamış ve bilmiştim. 30 TL almıştım.
Hatta o hafta 2 tane daha İtalyan ligi maçının skorunu da bilmiştim. Ama onları oynamamıştım. :(

Ben hakem müdahalesi olmadığı taktirde maçı 4-1 alacağımızı düşünüyorum.
Ama hakem barnağını sokmadan olmaz. İşte o zaman beraberlik bile bize çok görülebilir.

Abi biz 4-1'lik futbolu oynayalım da, hiçbir hakem önümüzde duramaz zaten. Ha 4-1 olmaz da, 3-1 olur. Bilemedin 2-1'de kalır ama bir şekilde kazanılır. Yeter ki o futbol oynansın.

Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Telles
Emre-Selcuk-Melo-Sneijder
Umut-Burak

Bu kadro ve bu saha dizilimiyle oynarız.

Çok havalandı bu şikeciler. Esas ait oldukları yere indirmemiz lazım bunları.

Vur Cimbomum, Olimpiyat karışsın yine!

I am the one who knocks!

Eyyamcı Cüneyti vermişler maça. Hani şu fenerin taç olan pozisyonu devam ettirip golü attıran eyyamcı..

Beşiktaş mücadeleci ve diri bir takım. En az rakip takım kadar koşup mücadele etmezsek sonuç kötü olur. Kalite olarak daha iyi bir takımız. Yıldızlarımız sahneye çıkmalı. Sneijder'den beklentim büyük.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sahaya indiririz yine antenleri. kar topu oynarlar saha içinde. Emre Çolak'ın golü var. ;)

Wesley Sneijder, tedavisinin ardından havuzda ve salonda çalıştı.

Bana yetişemeyecek gibi geliyor.2 haftadır sakat.Yarın da takımla çalışmazsa geriye 1 antrenman kalıyor.

sneijder oynayamazsa ins bruma ilk 11 oynar.

son macta zaten bu yüzden 2 puan kaybettik.

Bruma konusunda prandelli gibi hamza hoca da gelişimi konusunda yetersiz filan diye açıklama yaptı tembel mi cidden

Geri
Üst Alt