STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Bu maç fenerin başakşehir maçından sonra çok anlamlı oldu

bu şikeciler elbet puan kaybedecekler

ligin 2.yarısı fikstür avantajımızda var ama biz puan kaybedersek o kötü

bizimkiler neyapar bilmem ama şikecilerin bile yendigi bu bjkyi yenmeliler

Yarin aksam kaybedersek Basaksehir'le 3.lük mücadelesi veririz. Besiktas'la 6 puan fark, iSmail Kartal'li sikecilerden 4 puan fark yemis oluyoruz yenilgide. Galibiyet haricinde her sonuc bizim sonumuz olur, ki durum öyle görünüyor.

Daha 19 maç var neyden kopuyoruz neyin kafasını yaşıyorsunuz siz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Telles
EmreÇ-Melo-Selçuk-Wesley
Burak
Umut

Normal şartlarda bu takımın etkili futbol oynaması zaten zor, bir de karşıda iki senedir aynı sistemle mücadele eden oturmuş bir kadrosu olan BJK var. Epey zor maç olacak, futbol şansı bizim yanımızda olursa kazanırız.

Balikesir,Eskisehir ve Trabzon maclarinda cepten 8 puan harcadik.Fener tum derbileri deplasmanda oynamasina ragmen ilk yariyi bizim onumuzde bitirdi.En az beraberlik almamiz lazim.Yoksa ufaktan kopmaya baslariz.

Şimdi baktımda başakşehir maçında defansımız veysel koray balta ve tarıkmış. 4 yememiz gayet normal. Hele tarığın bek oynadığı her maçta zaten minimum 3 gol yiyiyoruz. Umarım bu tarık denen hıyarı birdaha kadroda görmeyiz

Yarin Kaybedersek Yarisdan birazda olsa zora girer diye dusunuyorum mutlak bir galibiyet almamiz lazim , insallah aliriz ama bu cok kolay olmuyacak gibi besiktasin cok dinamik ve mucadeleci bir takimi var

Puan durumunu fln bosverelim, su şikeli, kirli ortamda sampiyon olamayiz. Su ilk yarida Fener'e kazandirilan puanlar inanilir gibi degil.

maalesef katilmamak elde degil.
tek ümidim ilahi Adalet vallahi. baskada ümidim yok.
yada eze eze bütün engeleri yenmeleyiz ki buda cok zor gibi bence kadro yapimiz ile.
her mac gol yemeye aday savunma kurgumuz mevcut. her macda en az 2 gol atacak seviyede hucum hatimiz var mi tartisilir.

Bu maçı artık ya kazanicaz ya kazanicaz. Başka hiçbir çare yok.

beşiktaş ilk 15-20 dk hayvan gibi saldırır,sneijder bitane sallarsa kendilerine gelemezler.

sahaya cıkacak 11 oyuncuda taraftardaki hırsın istegin yarısı dahi olsa yarın kazanırız yoksa sonuc belli.

oyunu kanatlara yığmamız gerekiryor!
gerekirse telles oynamasın. tam brumalı kmac.

Geri
Üst Alt