STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

ikinci yar bari rüzgari arkamiza alacagiz belki daha kolay geliriz, ama kazanamiyorsan kaybetmiyeceksin , eger mac böyle biterse liderin sirf 3 puan gersinde oluyor ama gel gör ki kaybedersek 6 puan olacak fark, insallah riske girmez takim kazanmak icin.

Bize gol lazim kilitlemek bizim isimize yaramaz ha Yenilmisiz ha beraberabere kalmisiz fark etmez bize mutlak galibiyet lazim bu oyunla olmaz bu

Bulduğunu stacaksın. Hurra hucum edersek kontere yakalanırız ki bu konuda bu kkargalar etkili baya.
Sneijder vura bilseydi 1-0 dı mesela. Net posisyondu.

Ikinci yari bir hamle gelmesi lazim , buyuk ihtimal bruma hamlesi olacak ama bir yerli oyuncu koymasi lazim ondan once oda buyuk ihtimal olcan olacak

Bu sahada bu kadar oynanır teknik işlemez. 2. Devre golü atan maçı kazanacaktır bjknin geriden hamle şansı yok gerçi bizim varda ne olacak. Bruma bu rüzgarda uçar zatrn, olcan desen o göbekle koşamıyor belki hamit girer sonradan

burak'ı en öne atıp, sneijder'i 10 numaraya cekmek lazım. umut-emre yerinede kanatlara bruma-hamit girebilir.

B6hjkrNIMAM1_WY.jpg

Bu adamlar nerede bu kadar koşmuş yahu hiç farketmedik :D :D

Bu arada bir dip not:

Hakemler 4.hakem hariç aynen Fener maçındaki gibi.
Sadece 4.hakem Fener maçında Alpaslan Dedeş'ti, bu maçta Özgüç Türkalp...

bilic malıda hakem hata yapsn mac sonu aglasam diye bekliyor

Bulduğunu stacaksın. Hurra hucum edersek kontere yakalanırız ki bu konuda bu kkargalar etkili baya.
Sneijder vura bilseydi 1-0 dı mesela. Net posisyondu.

iyide yakaladigimiz 45 dakikada 1 tane net posisyon ama onuda malasef gole ceviremedik yani sahada cok kotuyuz

Olcanın göbek sorun değil rüzgar yardım eder ona :D

bizde hep en cok kosan selcuk oluyorda nerde kosuyor bu adam onu anlamiyorum?

umut-sinan gümüş yada
umut-hamit değişikliği lazım bana göre

Gençler maçinda 3 puan olsaydi bu maç berabere olsada olurdu.

En çok nefret ettiğim şeylerden biride tek kişilik pres

Geri
Üst Alt