STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1420398338329.webp
    uploadfromtaptalk1420398338329.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 87
243 ziyaretçiye sesleniyorum. lütfen çıkın siteden kasıyor..

Ne oldu laaaannn haaaa koyduk mu haaaaa koyduk muuu adamdan kan alırız kan.

defans iyiydi, geriden gelen ortasaha surekli top caldi. ortasahamiz cok yardim etti defansa.

kontra ataklara cikmakta problemler yasiyoruz. adam gibi bi takim olsa mesela arsenal, su vaziyette bjkyi 5lerdi

Ulan yazık yaa... Adamlar bizi en son yendiğinde daha üniversiteye başlamamıştım. Mezun olacağım, hala yenemediler :D Acı bir şey olsa gerek...

070420141742098908316_2.jpg

iyi koyduk daha da atabilirdik takımın hala geriye yaslanma alışkanlığı var.iyi bir hedef forvetle bunu da aşabiliriz.

bjk'liler ne kudurdu ama ahahaha bunlar bir süre bellerini doğrultamaz.
maç kapama cezası alması lazım bu köftehorların , paso küfrettiler maçta..

Maç bittikten sonra iyiki zemin böyleymiş diyorum. Normal bir zeminde Beşiktaş bizi yenerdi bence. Çok daha sağlam takımlar yardımlaşmaları oyuna kanatlara yaymaları. Bizim oyuncular birbirlerine bakıyor anca kimse dikine doğru yere koşu yapmıyor.

bok yenerd, hangi derbiyi kazanmışlar

tazmasına işeyip elektrik verdiğimin evladı rıdvan

yönetim becerisiymiş olimpiyat stadında oynamak

Beşiktaş Fenerbahçe maçı Santiago Bernabeu Stadında oynandı doğru özür dileriz

Gesendet von meinem HTC One_M8

Sezona adını anmak istemediğim paragöz embesil yerine Hamza Hoca ile başlasaydık şu an kaç puan fark atmıştık acaba? Geçmişi değiştirmek mümkün değil tabi ama insan üzülüyor valla..

Hahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa. Ulan ne komedi takım bunlar ya :D Yalnız bizimkilerdede var ha uyuz uyuz paslaştık 1-2 tane daha atabilirdik nedir bu istememezlik anlayamıyorum

Geri
Üst Alt