STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Bruma bu kafayla giderse bir b.k olmaz ondan, Sinan Gümüş güç, denge ve oyun görüşü olarak Bruma'yı top niyetine oynar. Bu taraftar Bruma'nın orjinali olarak Keita'yı gördü o yüzden Bruma'ya da bu kadar sahip çıktı. Bruma yetenekli bir oyuncu ama bu kafayla giderse işi zor 2 sene sonra Fransa 2. liginde izleriz aklını çalıştırırsa çok daha iyi yerlerde de görebiliriz.

Bence yeterince sans verilmiyor bu cocuga. Akhisar macinda muthis top oynamisti bir sonraki hafta yedege cektiler adami. Genc oyuncudan verim almak icin moral olarak ust seviyede tutacaksin. Bruma yerine Yasini ilk tercih olarak gorursen dunku mactaki gibi bu cocugu moral olarak bitirirsin. Bruma da aptal degildir goruyordur bu Yasin kazmasini bile benim onumde goruyorlar diye dusunuyordur mutlaka.

bizim futbolcular oynamak isterse kazanırız. Kıçlarını kaldırıp mücadele etmeleri lazım
bir tek drogba olsaydı yeterdi aslında

Bence yeterince sans verilmiyor bu cocuga. Akhisar macinda muthis top oynamisti bir sonraki hafta yedege cektiler adami. Genc oyuncudan verim almak icin moral olarak ust seviyede tutacaksin. Bruma yerine Yasini ilk tercih olarak gorursen dunku mactaki gibi bu cocugu moral olarak bitirirsin. Bruma da aptal degildir goruyordur bu Yasin kazmasini bile benim onumde goruyorlar diye dusunuyordur mutlaka.

Bence öyle düşüneceğine 4 hoca geldi 1'i bile 3 maç üst üste beni niye oynatmıyor diye düşünmeli. Çapsız P'delli bile ne kadar leşh varsa oynattı bu adamı oynatmadı bir yerde bir sıkıntı var Bruma yetenekli ama verimsiz.

Ben şahsen Umut'u tek forvet oynatıp Burak'ı yedek bıraksa da kızmam hocaya.Yeter ki çift forvet oynatmasın.Çift forvet oynadık mı orta sahada Veli-Atiba-Sosa'ya karşı Melo ve formsuz Selçuk olacak çünkü.Burak bu maçta patlayacak bence.Geldiğinden beri tek iyi derbisi yok.
Katılıyorum Veli-Atiba it gibi koşuyor gerçekten ikisi de. Vallah ben de çok bekledim derbilderde artık bir halta yarar diye ama hep hayal kırıklığına uğrattığı için zor bence bu sefer de.

I am the one who knocks!

Burak geldiginden beri Besiktas ve Fener'e gol atamadi, Fener'e sadece penaltidan bi gol atmisti. Artik atsin.

Hamza hocayı çok seviyorum ama pandev konusunda beni çok sinirlendiriyor aşırı derecede saçmalıyor...Gıcık ediyor beni..oynatın şu adamı be! oynatın be !Hamza hocam senin o yerli umutunda,buraktanda iki gömlek daha iyi bu adam ...neyin inadı ya bu neyin !!!:mad: Neyin takıntısı ?

Valla prandelli tek forveti nasıl takıntı yaptıysa Hamza Hoca da çift forveti takıntı yaptı bence ve bu gidişat beni üzüyor. GB maçında 60 dan sonra Buragın bulunduğu pozisyona emreyi Emre nin pozisyonuna Yekta yı koysa skoru korumaz mıydık? Bjk maçında çift forvet oynr da sneijderi sol açığa koyarsak hiç şansımız yok bence umarım öyle olmaz, Burak neden 10 numara pozisyonunda oynuyor ki ben td olsam Burağı değil de sneijderi kazanırdım net.

------------------------------------Muslera----------------------------------

-Sabri-------Chedjou-------------------------Melo--------Hakan------------

-Bruma------Selçuk--------------------------Sneijder----Emre-------------

------------------------------Burak Yılmaz-----------------------------------

------------------------------Umut Bulut--------------------------------------

böyle mi denesek. Semih o kadar kötü durumda ki, sudan çıkmış balık gibi oynuyor aylardır.

Bruma'ya güvenebilsem böyle çıkalım diyeceğim.

__________Muslera
Sabri Chedjou Hakan Telles
______Selçuk ___Melo
__________Sneijder
SinanG ___Burak__ Emre

Olabilir.

------------------------------------Muslera----------------------------------

-Sabri-------Chedjou-------------------------Melo--------Hakan------------

-Bruma------Selçuk--------------------------Sneijder----Emre-------------

------------------------------Burak Yılmaz-----------------------------------

------------------------------Umut Bulut--------------------------------------

böyle mi denesek. Semih o kadar kötü durumda ki, sudan çıkmış balık gibi oynuyor aylardır.

Bruma'ya güvenebilsem böyle çıkalım diyeceğim.

442 sistem ve DMCler Selçuk ve Wes ?
Hemde bjk maçında ?

İyiki sen T.D. değilsin

Son düzenleme:
442 sistem ve DMCler Selçuk ve Emre ?
Hemde bjk maçında ?

İyiki sen T.D. değilsin

DMC'de Selçuk ve Wesley var yalnız da Semih'i oynatmayıp daha iyi bir defansif kadro için 1 maçlık bu tarz şoklar denenebilir takımda diye düşünüyorum.

Beşiktaş dinamik takım, karşısında pas yapan takım görünce biraz oyundan kopabiliyor ama.

Bu maç için korktuğum iki şey var. Duran toptan gol yememiz ya da hücumda kaybedilen topun yine ağlarımızda son bulması.
bjk kadar mücadele edip hem hücumda hem savunmada sahaya iyi yayılırsak galibiyete daha yakın taraf oluruz.

Semih oynamasın. Hamit oynamasın. Selçuk da oynamasın.

Şans bulursa Pandev maçın adamı olabilir. Burak ve Umut iyice kazmalaştılar son maçlarda. Pandev'in ölüsünün bitiriciliği bizim lige fazla gelir.

Bjk dan puan alamazsak şampiyon olamayız gibi geliyor bana nedense

Muslera
Sabri chedjou balta telles
Olcan selcuk melo emre
Sneijder
Burak

tek forvet oynarsak bırakın gol atmayı pozisyona bile giremeyiz.
ya burakla ofsayt rekorları ya umutla gelişemeyen ataklar

gol yiyeceğimizin garantisini verebilirim ama

Cift forvet oynarsak da Besiktas orta sahada bizi ezer

Ama şaptınız şu Beşiktaş'ı. Biz adam gibi oynasak rahat yeneriz şu sefilleri ama nerde. Şunlardan korkan var mı cidden? Doğru kadro çıkaracak hocamız yok o kadar.

Geri
Üst Alt