STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Beşiktaş yener.. Herifler kendi sahasında. TFF. Süleyman Seba sezonu. Ligteki hakem şikeleri bize karşı oyunan oyunlar vs.... Bu maçı BJK nin kazanacagı şimdiden belli. Bu sezonun nasıl geçeceği de şimdiden belli

Sneijder sazı eline alıp çaksa ne güzel olurdu ama adamın golü yok FB hariç

Yenersek lider olma ihtimalimiz yok, Fener'in 1 puan gerisinde olacagiz. Fener'in daha 10 tane deplasmani var ve büyüklerle iceride oynuyorlar ama FB'nin eski seyircisi de yok artik.

Gecen sezon BJK ve TS'yi dolu tribünlerle yenememislerdi, bu sene ikisi de daha kuvvetli bir sekilde gelecek. Bakalim.

Eger kaybedersek 6 puan fark ve önümüzde bir de Fener'in oldugunu düsünürsek pek sansimiz yok, deplasmanlarda takiliyoruz zaten.

iste ben bunu söylemistim hamza ilk maclari aldigindan sonra önce deplasman maclarina bakilmali diye.
senelerdir bu deplasman fobisi devam ediyor. konya filan iyi göründü birazcik dermani olan takim olunca sonuc
böyle oluyor. bunun üstünde durulmali deplasmanlardada son derece asilmalilar öyle oynamadan puan alinmiyor,
kariyakadaki takim haric.

Son düzenleme:
Başak şehir fb den puan alır bence renktaşlar

Bruma'dan patlama bekliyorum. Extra bir performans gelmesse zaten puan falan alamayız.

bizim açımızdan kader maçı denilebilecek bir maç. kazanabilirsek en iddialı takım haline geliriz şampiyonlukta ama olurda kazanamazsak en kötü berabere bitirmek lazım. kaybedersek herşey biter moralmen çökeriz zaten

kanatlara yayılamazsak yeniliriz hele hele orta alanda topu kaybettiğimizde aman diyeyim..semihe de güvenmiyorum..tolgaya sert şutlar çekilmeli,kazanırsak şampiyonluğun en önemli adayı oluruz

Defansı pas ozurlusu. Konyaya karşı bile top çıkartamadılar. Şok presler uygularsak mac boyunca kazanabiliriz.

Zor maç olacak arkadaşlar.
Futbolcuların bence bugünden kampa girmesi gerekiyor ama sanmıyorum.

Geri
Üst Alt