STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

gökhan töre ve demba ba tutulursa bunlar gol falan atamaz

dembayı chedjou
töreyide artık tellesle melo tutacak

herkesin gördüğü gibi ileride yapılacak baskılarla savunma oyuncuları çok hata yapıyor
dün konyaya karşı en az 4 top kaybettiler konya atamadı

zaten bjknin yarıştan kopması bizim maça bağlı
2. yarı en az deplasmanı olan takımda biziz
doğru oyunla en kötü ihtimalle berabere kalırız

25 senedir derbi izlerim:) ilk kez tinercilerin favori olduğu bi maç yapıcaz ben hayatım boyunca hiç bir bejeke maçında heyecanlanmadım (hani febe maçlarında elleriniz terlerya ) hiç bir zaman bizim rakibimiz olamıyacaklar ve emin olun yine biz kazanıcaz en kötü yenilmeyiz burda herkesle iddaya girebilirim ...

Bu arada Besiktas'a 8 mactir kaybetmiyoruz. Son galibiyetleri bizim 8.lik sezonunda 2-0 kaybettigimiz mac.

Gençlerbirliği maçının moral bozukluğunu yeni yeni atıyorum.

Maça gelirsek, Beşiktaş' ın oyun planı tamamen Töre ve Olcay üzerine kurulu. Ba' ya gelecek bu topları önlemek adına kanatları kilitlersek skor üretmekte çok zorlanırlar. Töre ve Olcay' ın top yapmasını mutlaka önlemeliyiz.

Maçın kilit taktiği bu bence.

GT-I9300 Tapatalk

------------------Muslera-----------------

----Davala---Bülent----Pope----K.Hakan--

-----Hagi-----Melo----Wesley----Prekazi---

-------------------Jardel------H.Şükür-----------(Yabancı sınırını s...edin)

gençler macını hamza tek başına verdi adamlara bu maçta takıma müdaheleleri dogru olursa alırız 1 puan fena değil

atibanın olmaması bizim için çok iyi oldu. oyun planları orta sahada pres yapıp hızlı ataklar üzerine kurulu. atiba yerine oğuzhan oynarsa işimiz kolaylaşır. bjkde sosa ve töre çok formda. bu iki oyuncunun bize gol atması muhtemel. özellikle töre güçlenmiş yıkılmıyorda kolay kolay vuruşlarıda bizim olcan ve yasin gibi çöplere göre 2 tık daha iyi, tellesin işi zor olacak. eğer sneijderi sol kanata koyarsak gökhan bizi çok zorlar orada. hocanın gökhan-sneijder tercihini merakla bekliyorum. ancak onların yumuşak karınları defanları ve bekleri olacak. orta sahada oyun üstünlüğünü ele geçirirsek çok fazla pozisyona gireceğimizi düşünüyorum. bizim her zaman bjkye karşı üstünlüğümüz olmuştur. normal şartlar altında kesinlikle yenilmeyiz. ama hakem? maçta çok etkili olursa işler değişebilir. 2-2- yada 2-3 gibi bir skor bekliyorum.

melo oğuzhanı ezer zaten
gökhan töre tehlikeli bizim için
birde demba ba (semih oynarsa)

Böyle önemli maçlarda Sneijder'in hep imzasi olmuştur.

Geri
Üst Alt