STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Burak ve Umut'un ne ise yaradigini bana iki yildir kimse aciklayamiyor..

arkadas ikinci yari hemen umut cikarmasi gerek, yerine olcan mi girer yoksa yasin mi girer fark etmez adam bizi bildigin 10 kisi oynatiyor.
bu macta 1 puana raziyim cok kötü bir zemin , gol atan kazanir diyorum ama bu sartlarda gercekten gol atmak zor

2.yari alacağız beyler. Yalnız oyuncular sürekli yer değişiyor.

Ilk yari Emre hic bir varlik gosteremedi yine diyorum , biz bu evladimiz diyerek hicbir sampiyonluk goremeyiz Emre'den vazgecemeyiz cunku o Galatasaray'in evladi :(

Gecen hafta puan kaybet, sonra gel böyle korkakca sahaya cik. Yaziklar olsun..
Korkakça? Eleştireceğim diye yorumlarında bir garip olmaya başladı maç ortada, topla oynama bizde, şuan iki takımda bu hava ve stad şartlarında gayet cesur oynuyor bence neyse görüşün diyip saygı duyarım ama katılmam

Sony Xperia

Sneijder plase vurmak yerine Allah ne verdiyse abanıp çatala asmayı düşünseydi önde girerdik devreye. Onun dışında 2 tırsak takımın maçını izliyoruz. İlk yarıda rüzgar bizim tarafa estiği için bizim tempoyu düşük tutmamız makul görülebilir. Ama bu kadar ağır oyunla skora gidilmez. 2.yarı rüzgarı da arkaya alıp daha seri olmamız lazım.

Yok abi futbolu beceremeyen forvetlerle atak yapmak cok zor.

Burak sahanin en rezil oyuncusu. Yeteneksiz herif.

Bugun semih baya konsantre olmus

Masallah diyelim de nazar degmesin :D

bjk de bir cacık yok sıkıntı bizde 2 tane adam gibi forvet olsaydı ya da 1 sağlam forvet 1 sağlam kanat 2 3 tane atmıştık rüzgara karşı rüzgarıda arkamıza aldığımızda parçalardık

Umut futbolla alakalı herhangi bir şey yaparsa gol atarız.

Adam akilli tek pozisyonda sneijder topa bassa uzak koseye birakacakti.

Basi kesik tavuk gibi dolaniyor takim. Emre colak 4 iyi pozisyonu hic etti.

sabri ne yapmaya çalışıyor

topu rakibe nışanlama rekoru mu kırmaya çalışıyor acaba merak ettim

Gesendet von meinem HTC One_M8

bu sahada teknik, taktik birsey konusmak yersiz, maca cok kötü basladik ama mücadeleye ortak olduk bence.

semih telles emre ve forvetlerimiz deli dana gibi zeminde bi halt yapamiyor.

Ilk yarı durgunduk fazla basmadık

Ikinci yarı farklı bir Galatasaray görebiliriz sahada

Ve umarım ki inşallah görürüz o Galatasaray'ı

Geri
Üst Alt