STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Maçtan öncede yenileceğimizi hiç düşünmemiştim zaten.Çok rahattım.Kadro olarak bizden geride bir takım bjk.Sadece istek ve arzularıyla geldiler buraya kadar.Töre ve ba yı kitleyen her takım bunlardan puan alabilir.Baska kaliteli oyuncusu yok çünkü.Tinercilere çok iyi oldu bu sonuç.Ötleri kalkmıstı adama böle koyarlar kendi sahanda.

Belki Gençler'i yensek bugün kazanamazdık bu sefer de. Benim en çok yandığım maç Balıkesir maçıdır. Her maça, her puan kaybına belki bir nebze bahane bulunur da, Balıkesir yenilgisi büyük skandaldır yani. Mahalle takımından puan bile alamadık, büyük rezaletti cidden.

Böyle diyoruz da,Bjk ve Fb de zar zor kazandı yani. :D

Böyle diyoruz da,Bjk ve Fb de zar zor kazandı yani. :D

Ya farketmez ki, biz de zar zor da olsa kazanmalıydık, hadi kazanamıyorsak da kaybetmemeliydik. Cidden kabul edilebilir değil ya, 1 puan bile alsak şu an zirve ortağıydık, bunlar önemli nüanslar :D

23 nisana kadar fener lider olur 24 nisan cuma liderliği alır ve şampiyon oluruz inşallah :D

B6iEmh0IgAM88Nc.jpg

B6iERaYIEAAaFDu.jpg

B6h9xCHCQAEYjfn.jpg

Semih in sağındaki çocuk Prandelli 'nin tercümanı değil mi ?

Bu BJK lileri hani herkese sataşır sonrada bir ton dayak yer ama huyundan vazgeçmez dengesizler vardır onlara benzetiyorum ben

Geri
Üst Alt