STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Her seferinde aynisini yapiyor serefsizler. Aglayin aglayin;(. Böyle daha çok tadi çikiyor. Serefsiz ikinciler sizi. küçük takim oldular iyice.

Son düzenleme:
BJK lilerin " Hakem Galatasaray'ı kayırdı" eleştirilerini cidden komik buluyorum artık. Yani artık fanatizm sınırlarını da aşıyor.

Bu arada ilk golün atıldığı esnada Burak'a penaltılık bir hareket yapıldı. Ha gol olmasaydı Cüno verirmiydi orası meçhul

Selamun Aleyküm Demba ba

Hani koyucaktın Cimbom'a

Selam söyle Fikret Orman'a

Cimbom Böyle koyar kartal'a..

En azından trilyonluk ayaklar bu eşeklere karşı puan kaybetmedi,moralimiz düzeldi.Koyduk geçtik.

Ulan bu Beşiktaş ligde herkesi yense nolur lan. Şu ezikleri yine yendik. Biz Dortmund'dan 4 yediysek bunlar da 8 tane falan yer, dalga geçiyordu sefiller.

Kadrolarında Sosa ve Ba hariç bizde ilk 11 oynayabilecek bir oyuncu yok. Diğerleri anca alternatif olur.

Bilic bu ikisini çıkarıp iyilik etti. Gökhan Olcay Oğuzhan gibi serseriler bize sökmez.

Ağır zeminde Sosa-Ba dışında iş yapacal oyuncuları yok demiştim. Melo'nun sakatlanmasına rağmen gol yemedik.

o değilde taraftar böyle iştahlıyken devam edek diyo insan..hazırlık maçlarını kimlen yapcaz acaba

25 senedir derbi izlerim:) ilk kez tinercilerin favori olduğu bi maç yapıcaz ben hayatım boyunca hiç bir bejeke maçında heyecanlanmadım (hani febe maçlarında elleriniz terlerya ) hiç bir zaman bizim rakibimiz olamıyacaklar ve emin olun yine biz kazanıcaz en kötü yenilmeyiz burda herkesle iddaya girebilirim ...

Dedik :)

bazen kazma felan ama geldiginden beri bikere sallamadigim tek futbolcudur
aslanim burak bi kendini sevdiremedi

Geri
Üst Alt