STSL 14/15 H:17 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 25 Ocak

2 maçımızı kazanmamız lazım

haftaya karabük fb maçı var karabük puan alabilir ama defansta çok zaafiyetleri var

biz maçlarımızı kazanmalıyız.sonra ardımıza bakarız.elbet geride kalacaklar.

defans hattı komple yok büyük ihtimal orta alandan oyuncu koyacaklar. Erken gol atarsak farka gider seyirci gazıyla çabuk gol şart.

2 maçımızı kazanmamız lazım

haftaya karabük fb maçı var karabük puan alabilir ama defansta çok zaafiyetleri var

karabük mü? tolunay tam bir anti-futbolcu hoca gerekirse 90 dakika öyle kapanır ki fener şut bile atamaz. Karabük sakatlar olmasa ilk 8de olurdu bence fener erken gol atamazsa puan kaybeder.

Şu apo'nun Rize'sini yeneriz herhalde ama golü nasil atariz onu bilmiyorum. Devamli karşi kaleye yigmaliyiz maçi. Biz bu forvetlerde duragan oynayamayiz.

karabük mü? tolunay tam bir anti-futbolcu hoca gerekirse 90 dakika öyle kapanır ki fener şut bile atamaz. Karabük sakatlar olmasa ilk 8de olurdu bence fener erken gol atamazsa puan kaybeder.
ben bir kaç maçlarını izledim savunmada saçma sapan hatalar yapıyolar
bjk maçı misal

ama hücumda da iyiler ofsayt olmayan golü verilse 3 puan bile alabilirdi

forum olarakta şampiyonluk havasına giremedik bi türlü.feneri,bjkyi şampiyon yapacaklar diye bi kabullenilmişlik var.gaza gelmemiz lazım.

7 bin bilet satılmış diyorlar ahh ulan söylemesi kolay ama keşke takımı şampiyonluğa motive için 50000 kişi doldurabilse stadı

Önümüze gelen tüm maçları kazanamazsak şampiyonluk yalan oldu gitti, bu adamlara puan kaybettirmeyecekler galiba, her hafta rüzgar farklı yönden esiyor geleceği kestirmek çok güç..

BİLGİ | Burak Yılmaz bu akşamki taktik idmana çıktı. Yarın kadroda olacak. Oynayıp/oynamama kararını Hamza Hamzaoğlu verecek.

BİLGİ | Rizespor'da Murat Duruer, Giray Kaçar, S.Kırıntılı ve Holosko son idmana katılmadı. Kweuke ve Viera Afrika Ali Adnan Asya kupasında.

Geri
Üst Alt