STSL 14/15 H:17 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 25 Ocak

Semih normalde kesilmeyi hak ediyodu, fakat dunku mac vesilesiyle ve umuduyla bu maca cikartmak lazim

semih-balta tandemiyle oynamakta fayda var

Seyir zevki yüksek bir maç olacağı belli.
3-0 alırız.

Takım güven veriyor artık. Kazanırız. Hele maç iç sahadaysa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lige agirlik verdigimiz icin böyle maclarin mazereti yok benim icin. Sampiyon olmak istiyorsan bu maclari evinde alacaksin.

Her maca final gözüyle bakmamiz gerekiyor tek tek. Bu heyecan ve anlayisla sampiyon olabiliriz.

Bu anlamda cok da müthis bir kadroya ihtiyac yok. Savasalim, yardimlasalim, inanalim. Gerisi gelir.

Şampiyonlar Ligi gibi bir ayak bağı da yok,katılıyorum.2011-2012 olmamak için hiçbir sebep yok.

Bursa'yı da 2-1 falan yeneceğiz rahat olun bu maçlardan korkmanın bir anlamı yok artık.Tek kulvar gidiyoruz.Kupayı boşver.

Ben içeride en az 10'da 9 bekliyorum zaten.Selçuk'un yerini Emre ile Semih'in yerini Koray veya Balta ile doldururuz.Burak'ın yerine de Pandev oynayabilir.(Chedjou Afrika
Kupası'nda olacağı için kontenjan açılıyor.)Veya tek forvet oynarız bir maçlığına.

Ben içeride en az 10'da 9 bekliyorum zaten.Selçuk'un yerini Emre ile Semih'in yerini Koray veya Balta ile doldururuz.Burak'ın yerine de Pandev oynayabilir.(Chedjou Afrika
Kupası'nda olacağı için kontenjan açılıyor.)Veya tek forvet oynarız bir maçlığına.

Hepsini kazanamayız ama bu kayıp ilk başta olmaz.Başakşehir veya Gençlerbirliği maçında olur bence.

Sampiyon olmak istiyorsak kendi sahamizda puan kaybetme lüksümüz kesinlikle yok. Pirelli takilma hakkimizi full kullandi.

Hamza hoca klasik kadroyu bozmaz.

Muslera
Sabri Chedjou Semih Telles
Emre Melo Selcuk Sneijder
Burak Umut

Chedjou Afrika kupasına gidiyor

Muslera
Sabri-Semih-Hakan-Telles
Emre-Selcuk-Melo-Sneijder
Umut-Burak

Buragin sari görmemesi gerek. Bursa önemli rakip.

Bursadan sonrada eses var... ondan sonra sariyi yesin

Ligin ilk devresi tam olarak bitmemişken ne diye 17. hafta maçları tatilden sonra oynanır ?İkinci devre 18 maç mı olacak ?

muslera sabri semih hakan telles melo selçuk emre sneijder umut burak

f3hu8l.png

Chedjou Milli takimda, Semih-Koray sakat. Elimizde Hakan ve Emrecan'dan baska stoper kalmadi. + Melo!

Geri
Üst Alt