STSL 14/15 H:17 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 25 Ocak

Melo'nun kesinlikle stoperde oynamaması gerekiyor.Çünkü hem orta sahada güç kaybediyoruz hem de Melo stoper için riskli bir futbolcu.

Umut' un zaten öyle bir özelliği yok. Tamamlayıcı, duvar pası yapabileceğin, ceza yayı civarında destek forvet özellikleri var. Topu alıp 2 kişi geçip gol yapabilecek özellikte değil. Umut' a gol attırmak istiyorsan kafa topu kesecen ya da arka direğe karambol pası atacan. Başka türlü gol yapma özelliği yok.

Ben bile Pandev' i istemeyen biri olarak bu maçta Umut' dan daha faydalı olacağını düşünüyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Kusura bakmayında Umutu iyi anlattınız hoş anlattınızda 1 madde yanlış ki çok önemli bir madde bana göre. Umut "duvar pası" yapamaz. En kötü özelliği zaten pas. Top kontrolü biraz Buraktan bir tık iyi gibi ama onuda attığı saçma sapan paslarla rezil ediyor. Aynı geçen sene Rize deplasmanında önündeki adama pas verecem diye taca top attığını bilirim. Geçen Beşiktaş maçında Emre Çolak önünde bomboşken sağ kanatta daha zor pozisyondaki Sosaya top verdiğini gördüm. Sadece aklıma gelen bi anda bu 2si. 3 yılda çok yaptı bölesini

Muslera
Sabri Koray Hakan Telles
Melo Selçuk
Sinan Sneijder Emre
Pandev

Bu kadro farka gider

Muslera
Sabri Koray Hakan Telles
Melo Selçuk
Sinan Sneijder Emre
Pandev

Bu kadro farka gider
Ne yalan söyliyim Koray'a pek güvenmiyorum.Olcan yerine hocanın Sinan'a görev vermesini hepimiz isteriz umarım bugünde kadroda görürüz.Burak oynamayacak ise onun yerine koşmaktan başka bir halt bilmeyen Umut yeribe Pandev iyi bir seçenek.

Muslera-Sabri-Koray-Hakan-Telles-Selçuk-Melo-Emre-Sneijder-Bruma-Umut

B8NOyW6CMAE2sD-.png

Muslera
Sabri Koray Hakan Telles
Melo Selçuk
Bruma Sneijder Emre
Umut

En doğru kadro çıkıyor.

Melo'yu koymamış stopere güzel.

İLK XI: Muslera, Sabri, Koray, Hakan Balta, Telles, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Emre, Umut Bulut

Yedekler: Sinan Bolat, Tarik, Hamit, Sinan Gümüs, Olcan, Pandev, Burak

Yasin kadro da yok, şaşırdım.

selçuk harici güzel yani,maç öncesi boşa tatava yaptınız.

Geri
Üst Alt