STSL 14/15 H:17 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 25 Ocak

Lig Tv ilk 11,

Muslera
Sabri-Koray -Balta -Telles
Selçuk-Melo
Bruma-Sneijder-Emre
Umut

tek forvet umut.............ne cabuk unutuyorsunuz galatasaray taraftari!

Bir şekilde gol atarsak iyi kontra atak çıkarız.Yoksa iş sete dönerse Sneijderin şutları , yada seken topa Umutun kafa vurmasına falan kaldık.

Ama kümedeki takımla oynuyoruz bu kadar korkmaya gerek yok.Bu kadar neden büyüttük.Rize Bjk den puan alır genelde.Yener geçeriz :D

Bu forumda hangi maçtan korkulsa yendik(Bjk-fener-karabük vs)

Bruma kötü. Olcan ondan da kötü. Umut umulmadık zamanlarda sahneye çıkıveriyor. Umarım yine öyle olur.

Arkadaşlar hepinize soruyorum siz td olsaydınız hangi ikiliyi seçerdiniz Bruma-Umut mu Sinan-Pandev mi?
:hat:

Lakin zor secim...bende SinanG den cok ümitliyim...yinede SinanG in bir tane ilk11 Lig maci yok karnesinde... kupa maclari yaniltabilir.

Hamza Hocaya güveniyorum.
Umut rakip defansi bozacak ve Wes, Emre ve Bruma bos alanlara dalacaklar.

Tek dezavanaj skorer oyuncu az olmasi.

Son düzenleme:
Sinan kanat oynuyor.Ama gerektiğinde Forvette oynayabiliyor diye biliyorum.Umut-Sinan ikilisi iyi olurdu.

Sinan'ın top sürüşü çok güvenli.Buraktan Umuttan daha iyi bence.

Ama Yekta hepsinden daha yetenekli :D

------------Serkan--------
Koray Orhan Slvestre Eren
-----------Kıvanç-----------
Holosko--Obraniak----Ümit
--------Tevfik---Deniz-------

Dzemaili yine yok. Satın gitsin işte. Emre Can'ın olmaması şaşırtıcı.

Şu kadroda Hamit'i gördükçe :m05:

B8NP7eXIMAAv1yS.jpg

yuh ulan hikmet karamanın çıkardığı kadroya bak

ya kazanırlar ya fark atarız :D

gene umutu koymuş hahaha hamzanın futbol cehaleti olduğu ortaya çıkıyor

Bruma'nın bu fizikle bu ligde oynaması zor ayağını eline verirler adamın umarım bugün beni yanıltır..

Sinan-Bruma potansiyeli yüksek iyi genç oyuncu, şu an birbirine yakın seviyede takıma katkı verebilirler diyebiliriz

Ancak, Umut ve Pandev'i kıyaslarsak durum çok vahim. Umut'un hiç bir özelliği yok, Pandev kariyerinin en kötü döneminde -yani şu anda- bu haliyle bile Umut'tan çok daha verimli oynuyor. Umut top kontrolü yapmaktan ve 5 metreye pas atmaktan aciz bir oyuncu

Geri
Üst Alt