STSL 14/15 H:17 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 25 Ocak

Hikmet naparsa yapsın maçı alıcaz.Puan almak zorundalar.Kontralarla götürürüz.

B8M4rDaIgAANd2H.jpg

Geçen sene oynanan rize maçında tribünler...

Yetkililer (!) her ne kadar inkar etseler de, hep Passolig etkisi bu durum. Kimse "başarısızlık" falan demesin. Takım gayet yükselişte. Kaldı ki diğer takımların maçları da aynı vaziyet. Farkı yok. "Hava koşulları" diyen bile var. Sanki önceki yıllarda kış akşamları 25 derece oluyordu...

İstedikleri kadar inkar etsin rantçılar. Vaziyet ortada.

istanbuldaki GS taraftari hicmi kendinden utanmiyo su tribunler bir kere bile doldugunu hatirlamiyorum koca sezonda

kupa maçında oynamayınca lige saklıyor sürpriz yapacak diye ümitlenmiştim sinanı hamza hoca ama malesef brumayı oynatıyor umarım rezil futbolu son bulur yere sağlam basan sorumluluk alan bir bruma izleriz bugün

istanbuldaki GS taraftari hicmi kendinden utanmiyo su tribunler bir kere bile doldugunu hatirlamiyorum koca sezonda

beleş bilet kara borsa işlerine darbe vurduya pasolig kazançları olmadığı için gitmiyor yüzsüzler ben istanbulda yaşasam git gel 5 saatimide alsa her maça giderim

Güzel maç olur umarım. Galatasarayımıza başarılar...

30 a kadar atarız.İlk devre biterken 2-0 olur.

Maç 3-1 biter.At fava.

Neyden utanacakmışım? Kadroya bir bak, tv'den izlemek bile kanser ediyor insanı. 2 sezon önce hemen hemen içerdeki her maça gidiyordum. Utanması gereken kulüpleri yönet(emey)en amatör herifler ve artist futbolcu bozuntuları

Anlaşılan stoperde Muslera oynuyor :D

Muslera libero başladı

Başarılar aslanlara.

Frikikleri yana atmak yerine ceza sahasına yollamak daha uygun.

Geri
Üst Alt