STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

şampiyonluk gitti gibi. fb ile bjk bir şekilde kazanıyorlar her hafta

kenarda tarik varken 60 dk korayi sag bek oynatan hocaya ben hoca demem.

Sinan Gümüş ve Koray'ın daha 40 fırın ekmek yemeleri lazım. Boşuna isyan etmişiz o kadar zaman neden oynamıyorlar diye.

Kadroyu ben yazmadım kuzenim yazmış
göz göze geldik beni anladı sandım anlamamış
özür diliyorum hatalarımızdan ders cıkaracagız artık olmadı Avrupa Ligi filan bişiler yaparız
ben zaten oraların TD'siyim Galatasaray'ı da kendi hedeflerim doğrultusunda ilerleteceğim

Kim diyordu la monaco 4.5 veriyo diye Chedjou ya hemen satalim bir tarik daha alalım

Bu takıma forvet transferi yapmayan yönetime mi saydırmak lazım, yanlış oyuncu tercihleri ve kenardan oyunu okuyup müdahale edemeyen hocaya mı kara veremedim. Sizce hangisi?

Doğru değişiklik

Koray in saci bile bozulmadi,artiz beeaa.Sinan Gümüs de hazir degil,valla takimda dodru dürüst adam yokki kime kizalim,bursanin kadro bizimkinden daha saglam

anlamadigim bi olay var, bu takimin en büyük özürlügü takimin cok kuvetsiz olmasi, yetmiyormus gibi en kuvetsiz oyunculari da oyuna koyuor emre colak gibi, hakan balta gibi, aferim insallah kovulursun da birdaha buralara dönmesin. Adam resmen truva

Attığımız goldeki pas kombinasyonunu yapabilen bir takım maçın gerisinde nasıl bu hale düşebiliyor ilginç.

Geri
Üst Alt