STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Ben bizim takımı ilk deplasman maçında merak ediyorum.

Son düzenleme:
bursa diri takım yan top uzun top falan bir anda pozisyon bulabiliyor top kateden oyuncuları da var ama alacağımız önlemlerle bunları kapatabilirmiyiz o yüzden dedim başa baş geçebilir diye...taraftar desteği şart ateşlemek için

Taraftarlar maalesef hayal kırıklığı oldu. Bugün Eskisehirin taraftarı bile şov yaptı.

Son düzenleme:
puan kaybetme lüksümüz yok şikecilerin hem fikstürü iyi hemde kadrosu ayrıca tff gibi bir destekçileri var çok büyük bir güç şampiyon olursak tarihimizin en anlamlı şampiyonluklarından biri olur

Eger Hamza hoca bu kadroyla takimi sampiyon yaparsa imkansizi basardi diye tarihe gecer ,bizdeki mevcut genis kadronun buyuk bir kismi ise yaramaz oyuncularla dolu.

İlk 11 az çok belli gibi.Fakat hamit kesinlikle oynamasın.Orta göbekte bu hantallıkla Belluschi maymuna çevirir hamiti.Emre ç yi ortaya çekmek en mantıklı hamle olur.

Muslera,Melo ve Sneijder.

Gerisini at cöpe. Gerci o kadar capsizi cöp kutusu bile kabul etmez. Reziller ordusu. Tez zaman kapi önüne koyulasiniz insallah.

------------Umut------------
Olcan------Sneijder-------Bruma
--------Colak---Melo--------
Telles---Hakan--Koray---Sabri
------------Muslera--------------

Olcan yerine Yasin yada Hamit'i koyarsa bittik

Bursa bizi oyun anlamında patates eder. Skor olarak birsey diyemem, önemli olan ne kadar net posizyona girdigin degil, ne kadarını attıgındır. 3 gol posizyonumuz olsun 3'üde gol olsun yeter.

Muslera
Sabri Koray Hakan Telles
XXX Melo Emre Bruma
Sneijder
Umut

Harun
Şener Serdar Civelli Emre
Ozan Belluschi
Volkan Josue Bakambu
Fernandao

Zor... Harun ve Emre dışında çöp yok rakipte.

------------Umut------------
Olcan------Sneijder-------Bruma
--------Colak---Melo--------
Telles---Hakan--Koray---Sabri
------------Muslera--------------

Olcan yerine Yasin yada Hamit'i koyarsa bittik

Sen daha bitiksin.
Ya trolluk yapıyorsun ya da futboldan anlamıyorsun.

Olcan nasıl ilk11 e koyulur??!
Benim muhabbet kuşum boncuku koysan oraya daha iyi oynar Olcan dan.
Adam sırf zarar.

Bursa bizi oyun anlamında patates eder. Skor olarak birsey diyemem, önemli olan ne kadar net posizyona girdigin degil, ne kadarını attıgındır. 3 gol posizyonumuz olsun 3'üde gol olsun yeter.

Bursa kim ?
Sanki rakip Real....

ama da büyütdünüz ...GS formasını koysan sadece..o bile beraberlik alır.

Yeniliriz büyük bir ihtimalle forvet yok

Bursa kim ?
Sanki rakip Real....

ama da büyütdünüz ...GS formasını koysan sadece..o bile beraberlik alır.

valla bizim takım o kadar temposuzki, biraz tempo yapan ve hızlı oynayan her takım bizi oyun anlamında siler.

rize gibi ligin en kalitesiz takıma karsı bile 2.yarıda bir cok posizyon verdik, daha doğrusu adamlar oyuna ortak oldu ve bizle kafa kafaya oynamaya basladı, bursa rize'ye benzemez.

zaten ligin sonuna kadar tempolu bir futbol beklemiyorum. umarım bundan sonra buldugumuz her net fırsat gol olur.

Geri
Üst Alt