Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.421
- 2.658
- 1.643
bu şartlarda bizden bişey olmayacağı kesin. kötünün iyisi şikecilerden küçük olanın şampiyonluğu bizim için daha hayırlı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro yeterli demiyorlar para yok diyorlar... Bu takıma transfer yapmayanlardan daha çok utanması gereken biri varsa oda bu takımı transfer yapamayacak duruma getirenlerdir. Tabi bu maçın kaybedilmesinin sorumlusu farklı ama transferde sorumlu bu yönetim değil bence...
![]()
Bunu gördünüz mü. İnşallah böyle birşey olmaz. 3 ü tutmuş çünkü:38573:
2-2'ye 300 euro bastim ozaman. cikmassa aramiz acilir![]()
takımın ne oynadığının bende farkındayım hocam mevzu o değil mevzu maçlara Galatasaray futbol takımının bir karakterle çıkması. Aynı bursanın bugün büründüğü kimlik gibi. Aynı bjk maçındaki takımımız gibi. He bu iş teknik direktöre bakar. Bursa bugün böyle oynayıp sene başındaki ölü topragını attıysa şenol hocaya borçlu bunu.Bu kadro ve bu defans ordan 3 puan cikartmaz hocam kendimizi kandirmayalim
Haftaya herşey belli olacak bence.
I am the one who knocks!
Kiralık alınabilir bence ama tabi Dünya'dan haberinin olması lazımBursa'ya hayran kaldım Şenol hocaya helal olsun. Hamza hoca defansta her türlü kombinasyonu denedi ama orta sahadaydı sorun. Yine yanlış teşhis. Gündeme geldiğinde Veli ile dalga geçenlere gülüyorum öyle 1 adamımız olsa çok farkeder.
![]()
Bunu gördünüz mü. İnşallah böyle birşey olmaz. 3 ü tutmuş çünkü:38573: