STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

bu şartlarda bizden bişey olmayacağı kesin. kötünün iyisi şikecilerden küçük olanın şampiyonluğu bizim için daha hayırlı olur

Kadro yeterli demiyorlar para yok diyorlar... Bu takıma transfer yapmayanlardan daha çok utanması gereken biri varsa oda bu takımı transfer yapamayacak duruma getirenlerdir. Tabi bu maçın kaybedilmesinin sorumlusu farklı ama transferde sorumlu bu yönetim değil bence...

Kiralık alınabilir bence ama tabi Dünya'dan haberinin olması lazım:) Bursa'ya hayran kaldım Şenol hocaya helal olsun. Hamza hoca defansta her türlü kombinasyonu denedi ama orta sahadaydı sorun. Yine yanlış teşhis. Gündeme geldiğinde Veli ile dalga geçenlere gülüyorum öyle 1 adamımız olsa çok farkeder.

B8xbZOSCQAIBJQx.jpg:large

Bunu gördünüz mü. İnşallah böyle birşey olmaz. 3 ü tutmuş çünkü:38573:

Tutturdu herifler.;(

arsenal,beşiktaş,bursa hamzaoğlu geldiği günden beri en ciddi maçlarımız bjk maçını çık karne kötü avrupa da devam etseydik gene kevgire dönerdik sezon sonu toptan temizlik şart sıfır başlamak lazım diyecemce liseli dedeler yiye yiye para bırakmadı

Haftaya herşey belli olacak bence.

I am the one who knocks!

Benim anlamadığım bu para yok diye transfer yapmayan adamlar sezonu şampiyon bitiremeyip hem şampiyonluk payını hem şampiyonlar ligine katılım parasından mahrum kalacağımızı bilmiyolar heralde.o da güzel kafa.

Bu kadro ve bu defans ordan 3 puan cikartmaz hocam kendimizi kandirmayalim
takımın ne oynadığının bende farkındayım hocam mevzu o değil mevzu maçlara Galatasaray futbol takımının bir karakterle çıkması. Aynı bursanın bugün büründüğü kimlik gibi. Aynı bjk maçındaki takımımız gibi. He bu iş teknik direktöre bakar. Bursa bugün böyle oynayıp sene başındaki ölü topragını attıysa şenol hocaya borçlu bunu.

İlk gol haricinde her şey berbat rezil bir futbol oynadık. Galatasaray'ın kadrosu hurda olmuş bu hale getirenler utansın hala da düzeltmek için bir çaba yok.

Kiralık alınabilir bence ama tabi Dünya'dan haberinin olması lazım:) Bursa'ya hayran kaldım Şenol hocaya helal olsun. Hamza hoca defansta her türlü kombinasyonu denedi ama orta sahadaydı sorun. Yine yanlış teşhis. Gündeme geldiğinde Veli ile dalga geçenlere gülüyorum öyle 1 adamımız olsa çok farkeder.

Yabancı oyuncu kiralanabilir ama kiralayacağın adam muhtemelen ya yarım dönemdir oynamıyordur, ya da isteneni verememiştir yoksa adam kiralamaz... Ayrıca Muslera,Melo,Ched, Telles, Sneijder gibi kesilmesi mümkün olmayan 5 isim varken yabancı alsanda kenarda bekler...

Sampiyon olacaz! Ama bu sadece günü kurtarmak olacaktir diger sampiyonluklar gibi, devamini getirecek vision yok.

Haftaya fark 5 e çıkar ve havlu atarız. Eses deplasmanında bu oyunla 0-0 yada 1-1 biter maç. Doğrusu rakipler böyle doludizgin giderken şampiyonluk bizim şu halimizle çok zor. Belki bir yabancı forvet alınsa işler değişirdi.

Duygucan dede kadikoydeki maca 5 hafta var. Simdiden basla azizi yikama yaglamaya. Hatta soyle takima alkislasinlar fenerbahceyi fenerbahce sahaya cikarken.

Fenere hakemlerle +10 puan hediye edildi ligin ilk yarısı, şikeci kardeşlere maddi-manevi her türlü destek sağlandı. Bu dakikadan sonra senaryo, medyanın da sürekli vurguladığı gibi BJK-FB şampiyonluk yarışı şeklinde geçer.

Geri
Üst Alt