STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Fener kimle oynuyor bu hafta? Ulan keske puan kaybetseler, bizde söyle bir okkalı çaksak Bursa'ya. Dengeler fena değişir, İ.Kartal fena panikler :D

erken ard arda gol bulamazsak farklı yenilgiye bile gidebilecek bir maç.
Zor geçecek , tek tesellim deplasman olmaması.Seyirci itici güç olursa panik golleriyle bursayı geçebiliriz.

Hafta arası Mersin'le kupa maçları var Mersin'de.Şu anda 3.ler gruplarında.Kazanmaları gerek.

İstanbul takımlarını geçmeleri zor ligde,Trabzon'un da güçlendiğini düşünürsek Avrupa için en kısa yol kupa.Umarım gergin bir maç olur.

Bruma'yı kesip Hamit'i oynaytirdim

dzfcoq.jpg

Hafta arası Mersin'le kupa maçları var Mersin'de.Şu anda 3.ler gruplarında.Kazanmaları gerek.

İstanbul takımlarını geçmeleri zor ligde,Trabzon'un da güçlendiğini düşünürsek Avrupa için en kısa yol kupa.Umarım gergin bir maç olur.

Avrupada yoklar seneye.

Biz bu maçları kazanırız kazanmasına da rakip iteklenerek galibiyetler alıyor inanılmaz derecede moral bozucu.

geçen seneki gibi önce bursaya 6 ardından es ese 3 atsak :D

2 maçı da kazanırsak gerisi nispeten kolay kadıköye kadar

Yeneriz ama çok zor mac olacak.Bursa açık oynayacaktır.4 2 yada 3 2 lik bir skor bekliyorum.

belluski ve josue etkili elemanlar rakipte

selcuk yoklugunda melo-emre yapıp kanatlara bruma-sinan yaparsa + not veririm hamzaya

ama hamit kagnısını oynatacagını düsünüyorum bir tarafta

Zor mac . Pandev oynasa bari umutun yerine ama onun güçü yetmeye bilir bu maca.
Umut bari supriz yapa bilse ki bazen oluyor nadirde olsa.
Selçuk yok. Hamit oynar herhalde.
Bursanın savunması iyi değil. Çok kolay posisyon vere biliyorlar. Takım hucumu etkili olsada burda kritik isim volkan şen.
Onu kilitleye bilirsek bursayı etkisiz haline getireriz büyük oranda. Töreyi kilitledik onuda kilitleriz bence telles ile.

17.hafta Konyaspor 2 - 3 Bursaspor
16.hafta Bursaspor 3 - 1 Akhisar Belediye
15.hafta Gaziantepspor 1 - 2 Bursaspor
14.hafta Bursaspor 3 - 3 Trabzonspor
13.hafta Karabükspor 3 - 2 Bursaspor

Son 5 lig maclarinda
#Gol yemedikleri mac yok
#2 golden asagi atmamaislar
#Bol gollü mac oynamislar
#Son 3 deplasmanda 2 galibiyet 1 maglubiyet

17.hafta GS 2 - 0 Caykur Rize
16.hafta BJK 0 - 2 GS
15.hafta Genclerbirligi 1 - 1 GS
14.hafta GS 3 - 2 Mersin IY
13.hafta Konyaspor 0 - 5 GS

Son 5 lig macimiz
#Gol atmadigimiz mac yok
#3/5 de gol yememisiz
#evdeki 2 maci da almisiz

Burdan yola cikarak, zevkli bir mac olacagini ve %70 maci alacagimizi düsünüyorum.

Iddaa oynamiyorum (haram para yemek istemedigim icin) ama eger seytana uysaydim 1 ve üst oynardim hatta skor 3-1 diye oynardim...

İçerde dışarda ezip geçmemiz lazım bundan sonra. Fener 80 puanı aşar, şampiyon olmak istiyorsak galibiyet serileri lazım

Geri
Üst Alt