STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Melo nun olmaması çok kötü oldu.Yekta veya Hamit oynarsa ki büyük ihtimal bunlardan biri oynayacak orta saha üstünlüğünü Bursaspora kaptırırız.Ayrıca son yıllarda Melo nun oynamadığı maçları genelde kazanamıyoruz.Allah yardımcımız olsun.

Muslera
Sabri Koray Hakan Telles
Bruma Hamit Emre Olcan
Sneijder
Umut

Saka gibi. En fazla Sneijder sola gecer, ileride Umut Pandev oynar ki bu kadro da saka gibi olur. Nasil kazaniriz bu kadroyla bilmiyorum ama kazanmakta zorundayiz.

febenin puan kaybı yapacağı haftada kazanıp liderliğe oturmamız lazım

La oğlum ne demek yok Melo. İğneyle falan oynar. Oynamazsa berabere kalırsak sevinin yani o kadar diyorum

Bursayi gözümüzde çok büyüttük en cekindigim oyuncuları bakambu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yenince sevinmeyin ulan siz. Ulan 5 sayfadır yok bizi gömecekler sahaya, yok şu oynamasın, yok rezil takımız.. Geçen senede böyle diyordunuz 6 attık yolladık "Takımda iş var." demeye başladınız.

Yekta,Hamit,Olcan ve Umut'un aynı anda oynama ihtimali varsa tabii ki korkacağız.Ama ben her şeye rağmen tek farkla kazanacağımızı düşünüyorum.

1:0 ya da 2:1 bizimdir mac ama kabiz olacagiz gibi geliyor bana mac boyunca.

Ortasahada Emre-Melo oynarsa kanatlardan biri Bruma-Olcan olur. Eğer kanatlar Emre-Bruma olursa, ortasaha Hamit-Melo olur. Yani her iki ihtimalde de takımın vasatlarından biri oynayacak.

Ortasahada Emre-Melo oynarsa kanatlardan biri Bruma-Olcan olur. Eğer kanatlar Emre-Bruma olursa, ortasaha Hamit-Melo olur. Yani her iki ihtimalde de takımın vasatlarından biri oynayacak.

Melo oynamazsa da 2 vasat birlikte oynar.:asd22:

Muslera
Sabri - Koray-Hakan - Telles
Yekta - Melo
Emre-Sneijder-Bruma
Umut

Muslera
Sabri chedju hakan teles
Hamit yekta emre bruma
Umut sneijder.

11 böyle olur heralde

Hakem katliamı olmazsa geçen sene oynanan maç gibi Sneijder reis alır bize bu maçı :hat: Amma velakin neye yarar? Şikeciler ellerini kollarını sallayarak şike yapmaya devam ediyorlar. Bir de bizim Başkan müsveddesi bu şikecileri aklamak için aylardır kıçını yırtıyor :red: Ne desem bilemedim. Ben en iyisi her zaman olduğu gibi Sneijder için izleyeyim maçı :38573:

aman sinan gümüş oynamasın,mazallah maç kazandırır falan.umutla devam.

Geri
Üst Alt