STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Herhangi bir puan kaybı Fenerbahçe'nin şampiyon olması demektir benim için, ilk puan kaybında maçları izlemeyi bırakırım. Çünkü Fener'in 17'de 16 yapacağından %100 eminim. Bu sezonu bir yerlerden hatırlıyorum, çok tanıdık

Kadıköy deplasmanı da dahil tüm maçları kazanmak zorundayız şampiyon olmak istiyorsak.

Kazanmamiz gerekiyor . Umarim bursa acik oynar ki bursa baska türlü oynadigini pek görmedim ligde.
Arenada o zaman fark bile ata biliriz yine bunlara derken umut aklima geliyor..

Hamit ile olcan ayni anda sahada olursa bu forumda hepimiz prostat oluruz. Sinan oynasin işte. Neyi bekliyor. İyi oynamazsa oyundan alirisin. Herif en azindan güçlü top sürüyor. Cesaret etmeli Hoca Firsat verin biraz. Elimizde muhteşem oyuncular olsa neyse.

Son düzenleme:
Nasıl bir taraftar profilimiz var anlamak zor. Şimdi şampiyon Fener diyenler, birkaç hafta sonra liderliğe oturursak kesin şampiyonuz demeye başlarlar. Şampiyon olacağımıza inanmayanlar sürekli Fenerbahçe şampiyon yazıp konuyu kirletmesinler lütfen.

Konuyu kirletmekle alakasi yok renktas. Simdi turk ligini uzaktan takip eden bir manchester united taraftari oldugunu dusun. Fiksturu puan tablosunu eline al. Gonul rahatligiyla objektif olarak buyuk ihtimal sampiyonuz diyebiliyor musun? Eger diyebiliyorsan biz birseyleri yanlis yorumluyoruz ya da gormuyoruz demektir.

--------------Muslera---------------

----Sabri------Chedjou-------Balta-------Telles

-----Hamit-------Emre Ç.-----Melo--------Sinan

------------------Sneijder----------------------

--------------------Umut----------------------

Hadi Selcuk Burak neyse de Melo olmazsa cok kötü olur yav

Sneijder-Bruma iş yapmazsa %10 ihtimalle yeneriz. Selçuk-Burak ve Chedjou olmayacak, Melo da oynamaz ve bu ikisi iş yapmazsa Bursa 3 puanı alır.

Puan kazanmamiz sürpriz olur benim için.

Konuyu kirletmekle alakasi yok renktas. Simdi turk ligini uzaktan takip eden bir manchester united taraftari oldugunu dusun. Fiksturu puan tablosunu eline al. Gonul rahatligiyla objektif olarak buyuk ihtimal sampiyonuz diyebiliyor musun? Eger diyebiliyorsan biz birseyleri yanlis yorumluyoruz ya da gormuyoruz demektir.

Katılıyorum ama sürekli birilerinin gelip şampiyon Fenerbahçe demesi bir noktadan sonra rahatsızlık veriyor. Şuanki tabloda belki Fenerbahçe hem bizden hem de Beşiktaş'tan bir adım önde olabilir ama daha 17 hafta varken birilerinin gelip bir takımı şampiyon ilan etmesi çok doğru değil. Bugün belki Sow'un pozisyonuna penaltı çalınmış olsa yarın için liderlik hesapları yapıyor olacaktık.

-----------Umut
----------Sneijder
Olcan--Emre--Melo--Hamit
Telles Hakan Chedjou Sabri
----------Muslera

İlk 11'i konuşuluyor, Bruma oynamalı. Korkutucu bir maç gibi duruyor, umarım kazanırız. Keşke Drogba olsaydı bugünlerde.

---------Fernandao
Bakambu-----------Volkan
----Bekir Belluschi Ozan
Emre Serdar Civelli Şener
-----------Harun

Bursa da böyle çıkar muhtemelen, tehlikeli bir hücum hatları var, dikkatli olmak lazım.
Orta saha üstünlüğü de Belluschi-Ozan'a kaptırılmamalı.

Macin kadrosu bu sekilde olur bence;

-----------Fernando Muslera---------------
Sabri-----Chedjou------H.Balta-----A.Telles
Emre-----------F.Melo--------------O.Adin
------H.Altintop------W.Sneijder----------
---------------U.Bulut--------------------

#BugünGünlerdenGALATASARAY

Bursa'yı rahat yeneceğimize inanıyorum.

0220573254.jpg

Muslera
Sabri chedjou hakan telles
Hamit melo emre olcan
Wes
Umut

Hamza hoca yatsın kalksın sneijder için dua etsin, sneijder iyi olmazsa kimseyi yenemeyiz biz, hani o eleştirdiği sneijder varya şimdi takımın tek silahı durumunda

Hamza hoca yatsın kalksın sneijder için dua etsin, sneijder iyi olmazsa kimseyi yenemeyiz biz, hani o eleştirdiği sneijder varya şimdi takımın tek silahı durumunda

Yahu meseleyi kendi aralarında çözmüş adamlar. Şu anda da çok iyi anlaşıyorlar. Hala ne diye bu olayı kurcalıyorsunuz anlamıyorum.

wes_1.jpg

Geri
Üst Alt