STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Kanatlarında Olcan ve Hamit olan, forvetinde Umut olan takımın kazanma ihtimali düşük. Kanatlar, Bruma-Yasin olsun bari.

Not: Yasin, Olcan ve Hamit kadar takıma zarar vermez.

kadroda en az 3 tane cöpün sahada olacagı söyleniyor

olcan,umut ve hamit

3 tane yetersiz topcu, toplamda 8 kisi ile mücadele edecegiz

bursa orta sahada daha dinamik topculardan kurulu bir ekip,ozan-belluschi karsısındatek basına melo ne kadar ayakta kalır mechul

tek basina sneijder bile yetmez bu macta,brumayı da kesmis hamza şesuyu oynatmak icin

tek kisiyle hücum edecegiz,bittik

sanırım kaybdecegiz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamit ve Olcanın aynı anda sahada olduğu bir ilk onbir ile kazanmak pek kolay gözükmüyor.

I am the one who knocks!

Insallah kazaniriz. Bruma oynasa çok iyi olur. Elimizdeki tek tehlikeli kanat oyuncumuz. En azindan rakip defansin cekindigi bir oyuncumuz. Chedjou oynarsa Bruma malesef yedek olur.

şu kafa da birini birde gs efendileri rütbesine almışlar :))) maç izlememek ne olm? hangi mantıkla Galatasaraylıyım diyorsun sen? marjinal mi görünmeye çalışıyorsunuz anlamadım ki! hayır izlemeyeceksen buraya yazma bari git ezikliğini kendi içinde yaşa.. burada marjinal görünmeye çalışma.. uçurtma!

Ne boş adamsın sen ya? GSE rütbesi maç izlemekle mi veriliyor? Kafanın basmadığı konularla ilgili yorum yapma. Ayrıca Galatasaray'lılığımı sen mi sorgulayacaksın benim? Hırt seni.

Son düzenleme:
Ama yinede içimde iyi bi his var. sanki Olcan Chedjou gol atıp 2-1 yencez gibi

Lig Tv'nin 11'ine göre Tarık solda oynuyormuş :red:

Ne boş adamsın sen ya? GSE rütbesi maç izlemekle mi veriliyor? Kafanın basmadığı konularla ilgili yorum yapma. Ayrıca Galatasaray'lılığımı sen mi sorgulayacaksın benim? Hırt seni.

maç izlememek nedir ya. Hadi izlemiyon niye yorum yapıyorsun :))

Moderatör tarafında düzenlendi:

GY2RKR5AvaoQ2sNrK.jpg

Bruma ve Sinan'siz bir kadro olacak gibi. Gercekten cok rezil bir kadro bu üstteki!

Muslera

sabri-koray-balta-telles

melo-colak

sinan-snider-bruma

hücum sinan bolat

Garanti isimler zaten belli :

Yabanci :
1. Wesley Sneijder
2. Felipe Melo
3. Fernando Muslera

Yerli :
1. Sabri Sarioglu