STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Bol bol şut atalim. Harun kova bir kaleci. Gerçi bize panter oluyorlar ama Her yerden şut vurulmali.

Sadece burada değil, genel kanı en iyi ihtimalle bir puan alacağımız yönünde, ama göreceksiniz hiç beklenilen gibi olmayacak ve en az iki farkla alacaz bu maçı...

Son düzenleme:
Mac Sneijderin elinde..

Olcan yoksa cok heyecanli bir mac olabilir :P

Mancini deplasman fakiri herhalde. Yine yeniliyor:D

Mac Sneijderin elinde..

Ayaginda! :P haha :D

Bursa engelini asmamiz gerek, Fenevbahce dün herzaman oldugu gibi cok ciliz bir Rakibe karsi galip geldi, Fenerin rakipleri maglubiyeti benimsemis bir sekilde cikiyoru sahaya, nasil oluyosa bu. :D BJK keza zaten sözde Süleyman Seba Sezonu dolayisi ile Sampiyonluk Yarisinda önde tutuluyor. Bir biz variz bu Yil alin teri ile sampiyonluga oynayan.
Bugün cok zor bir mac bizi bekliyor Bursa iyi Top oynuyor ve bize karse nedense bir iki kat daha iyi oynayip cok iyi motive oluyorlar. Benim temennim 1:0 olsun bizim olsun.
Eksiklerimiz cok fazla.

Galatasaray-Muhtemel 11: Muslera- Sabri-Chedjou-Hakan-Telles Emre-Hamit-Melo-Bruma Sneijder Umut

ali naci muhtemelen böyle cikacagiz diyor

Olcan > Bruma diyo simdi

Maçın başında hücum ettiğimizde 1-2 gol atamazsak daha sonra mutlaka oynatıyoruz rakibi.
O yüzden yine böyle olmaması için ya başta golleri atmalıyız ya da savunmada sağlam kalmalıyız.

Maç hangi kanalda lig tv decoderim yok bugün Nancy de kaldı Note 3 ile izlemeye calisacaz ama hiç umudum yok :/

Zerre güvenmiyorum takima. Rezil oglu rezil takimimiz var. Sampiyonlukda en az sansi olan takimiz. Hem büyük sikecilerin hemde kücük sikecilerin sansi bizimkinden fazla. Cok net. Bugün 3 puan sürpriz olur bana göre.

Şampiyon olmamız büyük sürpriz olur.

Bir yerde takılıp tepetaklak olacaz gibime geliyor o maç bu maç olabilir.

Geri
Üst Alt