STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Hoca bence fena kadro çıkarmamış. İyi oynayanları ödüllendirmiş. Bursa'ya önlem de almış. Telles solda etkili de olabilir.

Ama sahada az gol atabilecek bir takım var. Hakan ön libero oynamazsa kadro iyi.

Önlem almam diyordu ama belli ki sener-volkan sen ikilisine önlem almis

bide hocanın korayı oynatması iyi olmuş gerçi korayı oynatacam diye hakanı sol beke tellesi sol açığa koymuş :)

Hamza hocanın şu ana kadar çıkardığı kadrolar genel olarak iyiydi. İlk kez bu kadar anlamsız bir kadro çıkardığını görüyorum

Neden bruma değil de telles ..
Düşündürücü..

Galatasaray ne zamandır rakibe gore kadro kuruyor?begenmedim kadroyu. Hakan balta sol bekte ne yapar volkan şen'e karşı bakacağız

Olcan dışında kadro iyi. Yabancı sınırı olmasa muhtemelen Bruma oynardı. Sinan'a güvense diye eleştirebilirim ancak.

Muhtemelen sol kanat daha defansif olsun diye böyle yaptı kontrollü başlamak adına. Ama Olcana çok sövecez. Sinanı başlat 11'de daha kötüsünü yapmaz

Arenada bursaya önlem alıyoruz helal olsun.

İLK 11
1 Fernando Muslera
55 Sabri Sarıoğlu
28 Koray Günter
21 Aurelien Chedjou
22 Hakan Balta
3 Felipe Melo
52 Emre Çolak
29 Olcan Adın
10 Wesley Sneijder
13 Alex Telles
9 Umut Bulut

YEDEKLER
67 Eray İşcan
18 Sinan Gümüş
19 Goran Pandev
77 Tarık Çamdal
23 Yasin Öztekin
35 Yekta Kurtuluş
11 Bruma

Olcan dışında beğendim Telles in önde olmasını ayrıca beğendim

Mancini'nin Juve deplasmanında sol kanadı Balta-Riera ikilisine emanet etmesine benzemiş. Telles-Bruma yapsa savunmada sıkıntı yaşayabilirdik. Şu an Bruma'dan daha formda olan Telles'i kesmesi de adaletli forma dağıtmadığının göstergesi olurdu. Olcan'a gelirsek Selçuk'un olmayışında Hamit-Olcan'dan en az biri zaten sahada olacaktı. En azından Hamit değil. İlk 11 seçimini beğendim inşallah kazanırız.

oyuncu değişikliklerinide dikkate alarak kadro kurmuş yalnız. tellesin yerine pandevi yada brumayı alır direk etkisiz olursa. brumayı girdirecem diye herkesin yeri değişmez

Telles,melo,Sneijder tandemi cok güzel

Stoperde Hakan, Koray kanatlarda Sinan, Bruma olmalıydı.

Olcan'ı bende beğenmiyorum.Ama kazanmamız lazım adamı.Bugün inşallah iyi oynar.İnşallah gol atar.Ama Sinan girmeli mutlaka olcan kötü oynarsa

Geri
Üst Alt