STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Olcanın oynamasına sinirlendim ama orda ilk 11 resimini açtığım sakallı,4 numaralı bi kanat göreceğime en azından göbekli bi 29 olsun. Arada top taşır

..........................Muslera...........

..Sabri..........Koray.....Hakan........Telles....

..Olcan..........Chedjou....Melo........Emre.......

.........................Sneijder............

.........................Umut............

bursanin sener ve volkan kanatini kilitlersen bursanin hucum etkisini büyük oranda bitirmis olursun.
bence kadro secimi dogru. gerisi oyuncularizin perfomansina kalmis.
olcanin yerine sinan olsaydi daha iyi olurdu sanki.

Olcan bence bugün gol atacak ya da asist yapacak, biz kimi begenmezsek burada o cikar iyi oynar :D

B8xhpSyIUAANBdt.jpg

Bir şekilde kazanılımda önümüz açılsın biraz, malum şikeciler ve yandaşları maçlarını kazandı.

Hakan sol bek oynayacaksa berbat bir kadro

eray yedek mi allah kahretsin bu eray nasıl bir göz boyama yapmış

Chedjou orta sahada Melo'nun yanında oynayıp klasik şekilde 4-2-3-1 mi oynayacağız yoksa 3-5-2 kadrosu mu bu? Merak içindeyim.

3-5-2 derken de, şunun gibi:
Muslera
Koray-Chedjou-Hakan
Sabri-Olcan-Melo-Emre-Telles
Sneijder-Umut

BURSASPOR: Harun Tekin, Serdar Aziz, Renato Civelli, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Ozan Tufan, Fernando Belluschi, Volkan Şen, Bekir Yılmaz, Cedric Bakambu, Jose Fernandao

Yedekler: Okan Kocuk, Şamil Çinaz, Süheyl Çetin, Samuel Holmen, Bakaye Traore, Ertuğrul Ersoy, Enes Ünal

İlk 11'i beğendim.Hocam güzel 11 çıkarmış.Ben de 2 gün önce Balta'yı sol bek Telles'i sol açıkta yazmıştım bu başlığa.Bruma da sonradan Telles'in yerine girer artık.Ayrıca Hamit'in yedeklerde olmaması da şaşırttı beni.Hamit'i tutuyor gibiydi hoca.Kesmesi güzel olmuş.Koray'ı iyi oynarken yedek bırakmaması da güzel.Yalnızca Eray tercihini anlamadım.Her ne kadar hatalı goller yese Sinan,Eray'dan çok daha iyi bir kaleci.

Son düzenleme:
Telles'in performansini cok merak ediyorum bu aksam.

Cok iyi performans sergileyebilir sol acikta.

Yenilirsek büyük sıkıntı olur mutlaka almalıyız bu maçı kadro çok iyi değil ama inşallah alacağız.

Geri
Üst Alt