STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

şu şerefsiz ibneden her maçta yemesek olmaz zaten !! bu şerefsiz hep bize messi gibi oynar feneve gelince kedi olur.

Belliydi yiyeceğimiz. Boşuna demedim ikinciyi atmamız lazım diye.

I am the one who knocks!

bu maçı alamassak şampiyonluk şansımız biter. bu moralle bjk ve fener maç kaybetmez.

Bizim defansta ki herkesi tekme tokat dövmek lazim

Bursa maci 4-1 alir

En sakin olmamız gereken dakikada acele davranıp gol yiyoruz oyna sağa sola. İyi değiliz açıkcası orta saha kötü ayrıca Sneijderin biraz daha sorumluluk alması gerekiyor

Sanki 2-0 gerideyiz..! Yenilen gole bak.. Kadromuz yetersiz, Bursa'yı bile yenemiyoruz.

Sokucam yapacagin ise be adam. Geldiğinden beri diyoruz. Olmaz maalesef hamza hocayla. olmaz.

Yedek kadrodaki oyunculara bakarsak yapacağımız en iyi hamle Bruma olacaktır.

★★★》☆

Bizim defansta ki herkesi tekme tokat dövmek lazim

Bursa maci 4-1 alir

orta saha yok takımda çıkmalı emre bi işe yaramıyor adamlar yürüyerek geçiyor bide biyerleri kalktı 35 metreden kaleye vuruyor sanki çok golü var.

Bizim savunma topluca, karşılıklı gol var oynamış heralde. Al da at 7-8 pozisyon

Bu takım böyle oynarsa şampiyon felan olamaz gazı verip verip milleti kandırmasınlar.

Gol geç bile kaldı. Daha önce yemediğimize şaşmak lazım. Bursa çok iyi oynadı ilk yarı, ama diğer takımlara karşı hayatta böyle oynadıklarını görmedim.

Arkadasım hemen sucu savunmaya atmayın.

Orta sahanın göbeği çökmüş adamlar gümbür gümbür geliyor oradan savunma ne yapsın.
Eski GS ı gördük resmen bugun sahada.

İlk 30 dk da harcıyordu Bursa bizi resmen.

Takımın en kötüsü Emre Çolak .
Hocam başladın onunla tamam ama görüosun gümbür gümbür geliyorlar ortadan gol resmen geliyorum diyor ya herkes görüyor çıkarsana emreyi

Yekta nın yeri orası . Selcugun bu takımdaki alternatifi yektadır. Hadi onu almadın Hamiti al. Ama birini al.

Yekta kötü Hamit kötü demeyin boşuna Emre sahada yok...

Bu kadar beklemeyecekdi Hamza hoca. Gol ben geliyorum diyordu hemen 30. dk alacakdı Emreyi..

2.yarıda bu orta saha devam ederse 3-4 tane daha gol olur maçda.

Emre için söyleyebileceğim çok şey varda ban yerim.

Ben hayatımda bu kadar yeteneklerine ihanet eden adam görmedim.
Her pası Gollük vermeye calısıyor herkese çalım atmaya kalkıyor.

2 maç tek top oynuyor harika oynuyor sonra bir yeri kalkıp başlıyor artisliğe.

Bu adam bu takımda bu kafayla değil 11 18 i bile haketmiyor

Geri
Üst Alt