STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

şu maçın 2-2 bitmesi mucize. bundan sonra 3. lük mücadelesinde takımımıza yürekten başarılar. ha böyle bir enkaz bırakan aysalıda allah bildiği gibi yapsın ne diyim

Hamza hoca hrrgeçen hafta, antrenörlük dersi vermeye devam ediyor. Malesef devre arasından sonra kontrolü kaybetti hoca hep hata yapıyor

yav her maçtan sonra site kasıyor adminler bir çare bulsun şu duruma

sinanında yeterli düzeyde olmadığını görmüş olduk geri dönüşleri çok zayıf ve oyun içinde hiç gözükmedi pas alış verişleri yeterli değil gibi

kulübü araplara mı yoksa ruslaramı satacaklar kime satacaklarsa hemen satsınlar yeter çektiğimiz çile böyle rezalet olmaz kulüpte mamalanmayan adam yok alternatifsiz kadroyla buraya kadar birde lucescu nun aklını çelsinler sezon sonu gelsin bize hamzaoğlu belli ki devre arası takımı iyi uyutmuş

''kadro yeter, paralel devlet, azize kumpas'' vs. ben böyle yönetimin içine edeyim. bursa bile paçavraya çevirdi. hem kadro yeter diyerek dalga geçiyorlar. hemde salak salak yalama açıklamalarıyla kulübün adını kirletiyor ahlaksız herifler. alın yeten kadroyu münasip şekilde kullanın. şampiyonluk şerefine yaladığınız azize de bir muamele yapar artık sevgili emanetçi yönetim.

Şu bu kötü demeye gerek yok, herkes kötü oynadı.
Böyle bir rakibe hazırlıksız yakalanmış gibiydik.

Benim icin bu saatten sonra sampiyonluk mevzusu kapanmistir. kimse puan farki 3-4 falan demesin. Gidisat cok belli. Haftaya eskisehir maciyla ligi bitiririz. Ben bu kadar onemli macta bu kadar rezil oynayan bir takim ve bu kadar rezil antrenorluk gormedim

Şu oyuna 1 puan çok. Bursa golden sonra baskıyı kesmese 1-3, 1-4 bitecekti.

Kazansaydık çok ciddi şampiyonluk havasına gircektik artık, feneri yenmekten başka çaremiz kalmadı..

İstatistikler
%63
Topla Oynama
%37
16
Toplam Şut
20
5
İsabetli Şut
7
%77
Pas Yüzdesi
%64
9
Korner
5
4/30
Orta
4/10
18
Faul
20
3
Ofsayt
1

1 puan volkan senin bize hediyesi oldu resmen.
macin haki bursanindi. savunma kurgumuzun komple degismesi gerektigine dahil yine örnek bir mac oldu benim icin
umut golü ati ama hucumdaki hemen hemen tüm posisyonlarimizi yok etti.
Emre kötüydü 1-2 hareketi haric. sneijder iyi degildi...
melo iyidi.
muslera iyid.
balta idare etti.
telles.. daha kötüleri vardi.
koray yetersiz.
Bruma oynamali... sinan gümüsde öyle bence.

Malesef takım kalitemiz yetmedi. Son 10 dakika 10 kişi takıma üstünlük kuramadık. Burak ve selçuku çok aradık

Kadıköy'de şikecileri yenmeden şampiyonluk çok zor. Hadi şimdi duygun dede aziz ve şikecileri oluk oluk yalamaya devam etsin. Apo gitsin yine 1 numaralı şikecinin sarayına ziyaret etsin. Şikecileri kurtarmak için ellerinden geleni yapsınlar. Sen Metin Oktay ruhuna Ali Sami Yen ruhuna ihanet ettin onurunu kaybettin 2 puan kaybetmişsin çok mu? :mad:

Umut ve Burak denen elemanları bu takıma santrafor diye aldıran FT'yi de buradan en içten dileklerimle anıyorum!! :mad:

Geri
Üst Alt