Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro büyük ihtimal böyle olur diye düsünüyorum. Sabri sakat, Koray kesik yer ve Burak da ilk 11'e geri döner.
MusleraBu 11 de göze batan en zayif halka (bence futbolcunun "f" si bile olmayan) Tarik. Ben olsam acikcasi Korayi kesmem ama Hamza hocanin Balta/Koray ikilisinden Baltayi sececegini ön görüyorum.
Camdal Chedjou Balta Telles
Inan Melo
Colak Yilmaz Sneijder
Bulut
Bu arada icimden bir ses hoca Yasin'i oynatacak diyor![]()
Biliyorum be Arif ama hoca oraya devşirme birini koymaz diye düşündüm.Tarik yazacana istersen bir adet Odun Parcasi yaz oraya ve dik yesil zemine...inan Tarikdan daha cok defansif katki verir.
tarık ın özgüvenini yok etti hamza hoca..ilk geldiğinde oynadığı maçları hatırlıyorum hem de sol bekte oynamıştı takımın en iyi 1-2 adamından biriydi tarık...yok odunmuş şuymuş buymuş saçma sapan hakaretler..GSARAY futbol takımı tarık sız çıktığı Bursaspor maçında sahasında ezilmiştir ölçüt buysa o günkü sağ bek rezil ötesidir..
takım otursa oyun planı belli olsa adam gibi forveti dengeli oyun anlayışı olsa tarık güçtür bizim için..
savunması kötüymüş rezilmiş..GSARAY futbol takımı bu ligde bekinden savunma değil hücum beklemelir öncelikle ve tarık elimizdeki hücumu en iyi bektir..balta telles sabri.. hangisi hücumda tarık kadar gözü kara ve arayış içersinde?
kolay maçlara tarık zor maçlara sabriyle çıkarsın olur biter..bursa karşısında rezil rüsva olmuş çok muhteşem takımımız var ama tarık takımın içine ediyormuş gibi yorumlara dır bu yazım..Tarık ersun hoca şenol hocanın elinde olsa şimdi hepimiz ilk 11 e direkt yazar 10adamı arardık..
4-4-2 falan oynayamaz bizim takım. Burak'la falan zor iş. Burak'la tek forvet de oynanmaz. Burak'ın yararlı olduğu bir sistem yok !
alalım yedek kulübesinden suarezi oyuna