STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

totem motem ne pok varsa deneyin.zorla attırcaz o golleri..ben şampiyonluğu çok istiyorum bu sezon.

İlk yarı yine hiç bi atraksiyon olmadan 0-0 biter.İkinci yarıda ortada geçer.Son 10 dakika bi zahmet bişeyler yapmaya çalışırlar ancak süre yetmez ve 0-0 biter maç.Yıllardır böyle olmuyor mu Eskişehir'deki maçlarda.

Son derece vasat bir takım Eskişehir. O son senelerdeki ürkütücü havasından eser yok. Bu maçı kazanamamak -hele ki rakibinin puan kaybettiği bir haftada- net şekilde andavallıktır.

totem motem ne pok varsa deneyin.zorla attırcaz o golleri..ben şampiyonluğu çok istiyorum bu sezon.

Merak etme renkdaş, eski günlere döneceğiz. Geçen sene Real'i 3-2 yendiğimizde televizyonun önüne eşarp bağlamıştım, kısmetleri kapansın diye. 3-2 yenmiştik. Bugün de yapacağım. :D

2040.jpg

beklediğim takımda bu.

Allah kitap muhammed aşkına saldırın. Bu akşamki isteğimiz,hırsımız şampiyonlugu isteyip istemediğimizi gösterecek

ayrıca geçen haftaki bursa maçı kadrosu doğruydu.chedjounun o kadar hata yapacağını kim bilebilirdi..telles ki hücum gücü iyi bi oyuncu sol açık olarak değerlendirmek yanlış değildi.bu takımın sadece şansa ihtiyacı var o kadar.

Bence sorun Chedjou da degildi. Bursa gibi kontra ataklari iyi olan takima savunmani o kadar önde kuramazsin. Savunma acayip önde kaldi, bu yüzden de cok top yedik savunmanin arkasina.

eskişehirde pazartesi kar yağacak dediler günlük güneşlik şuan hava :D

Bruma mutlaka ilk 11'de başlamalı sonradan oyuna girdiği maçlarda daha az etkili oluyor.

Edit: yabancı sınırına tüküreyim.

________Muslera
Hamit Koray Hakan Telles
Bruma Melo Selçuk Emre
_______Sneijder
___________Umut

________Muslera
Hamit Koray Hakan Telles
Bruma Melo Selçuk Emre
_______Sneijder
___________Umut

hamit kadroda yok

onun yerine tarık oynar gerisi aynen senin yazdığın şekilde olur

başakşehirden veysel-koray-hakan-tarık ile 4 yemiştik umarım esesten 2-3 tane yemeyiz

Gene kasvetli bi hava, kısır bir maç. Bizim oyuncuların elleri ayakları birbine dolanır, eskişehir bandosu eşliğinden Eskişehir sağlı sollu gelir her zaman ki gibi. Alınabilecek maksimum skor beraberlik.

İlk 11'de Pandev olursa 45. dakikada çıkartıp duruma göre Umut'u saha süreriz. Umut gol attığı tüm maçlarda genelde yedekten giriyor. Pandev'in de 45 dakikalık bir gücü var (ya da olmalı :D)

Geri
Üst Alt