STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

yahu adam akıllı bir forvet almadılar.10 tane defans alsan yine yiyoruz işte.üst dizey forvet alsan hem mal mal goller kaçırmayacak hem de kalene daha az tehlike gelecek.kusura bakmayın ama hem burak hem umut ile rakip takımlar 13 kişi oynuyor.yahu ayağında 2 saniye top tutamayan forvet olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Yekta denilen ne idüğü belirsiz herifin oyundan alınması gerekli.Kadroya olcanı yazmışlar ama oynamadı.Tarığın hataları da cabası olcan tarık kazığı kolay kolay çıkmayacak gibi yeni aydın ylmaz hayırlı olsun.Herifler yattığı yerden para alacak :S

Biz zaten niyetimizi devre arasında belli ettik geçmiş olsun sneijder barosla falan oynasaymıs Baros altın ayakkabı falan alırmiş ben totem yapmıyorum ama benim gözümde lig bitti.

Su an ki dönem, polat döneminden hallice.

Basiretsiz yönetim, vizyonsuz teknik ekip ve yeteneksiz oyuncular toplulugu.

Welcome back to Adnan's show...

Melo 2. sariyi görebilir. Hem de yürüyor sahada.

Rakip toplama kadro. Yumlu-Sezer-Serdar maç bile yapmadı bu yıl... Causic ve Emre girer yeniliriz.

Sneijder'in Umut'a pas atması Nazan Öncel'in Tugba Ekinci'ye beste vermesi gibi bişi ...

tugba-ekinci-144065.jpg

eses muhtemelen ligin en kötü takımı. onları da yenemezsek vay halimize

Herkesle iddiaya girerim ki hamza devre arasi degisiklik yapmayi aklinin ucundan bile gecirmemistir. Yine ayni takim sahaya cikacak, ta ki 2. golü yiyene kadar

olm rakibin bir tane oyuncusunu soyleyin ekrana bakmadan ?

soyliyemezsiniz adamlar bildigin leshhh ama bizim hocamiz daha lesh

Chedjou - Koray

Yekta - Bruma (Pandev)

değişiklikleri maçı getirir

Geri
Üst Alt