STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

Yetersiz bir kadromuzun olduğu bu kadar belliyken devre arasi transfer döneminde 1 tane forvet 1 tanede yerli defans oyuncusu almamiz gerekiyordu. Bana göre yapilmayan bu 2 transfer yüzünden şampiyonluk devre arasi elimizden gitmiştir. Şampiyonluğa oynayan takımın forveti Burak ve Umut olmamali. Hadi Burak bi nebze yerli statüde iyi oyuncu ama yetenek fakiri Umut ile şampiyon olabilecegimize inanan tek kişi Abdurrahim Albayraktir herhalde.

Bruma'yi bile alternatifsiz bir defans hatti yüzünden yedek bekletiyoruz.

★★★》☆

Hamza hoca benim için bitmiştir, sadece bu maç değil o kadar çok hatası varki

baslarim lan boyle takimada oynatacaginiz oyunada antrenorunede ..

bu ne lan ? rakip kim lan kim ? kactane yildiz oyuncusu var ?

adamlarin defansini gecemiyoruz .. sirti donuk ataga kalkiyoruz? neyin salakligi adiligi bu ?

hamza senin kadar kapasitesiz adamin neden yillarca akhisarda kaldigini simdi anladim zaten

Uzun paslarla bos alanlara kacmaktan baska turlu atak yapamayacagimiz ortadayken Bruma neden girmez yahu

Ulan yeter Hamza çıldırtma insanı

çıkar Chedjou'yu al Pandev'i oyuna

Gazla bu kadar iste, ne zaman bunu anlayacagiz. Hala eski yontemlerle futbol oynamaya calisiyoruz. Nerede modern anlayis, taktiksel bilgi, futbol sistemi? Bunlar olmadigi surece hep gunluk basarilar ile ovunuruz.

Hamza iyi niyetli temiz kalbi var ama malesef cok acemi. Bu boyle gitmez ben simdiden soylim..

Bursa ya Es es e her sene bi ton puan kaybetmek zorunda miyiz lan

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İzleme artık al Pandev'le Bruma'yı

Suanki yönetim suçsuz oldugunu söylemedim Halil abi, sadece onca kaziklari alan bu yönetim degil, geçenki yönetim oldugunu anlatmak istedim.

Zaten geçici yönetim oldugu için pek birsey beklemiyorum onlardan, ancak geçen yönetim kadar bütçeleri olmadiklari için durum farkli.

Hem Aysal'in yaptigi pisligi neden ve nasil temizlesinler?

2011'de geçmiş yönetim geldiğinde bitanenizde adnanların pisliğini neden ve nasıl kapasın diye bir soru sorulmadı. Çünkü Aysal paralı zengindi çünkü gelir gelmez 70 milyon lira ödemek zorundaydı göreviydi değil mi.

İşiniz gücünüz eski yönetimi boklamak.
Geçici yönetim diye sponsor bulmama gibi bir durumları yok. Oraya geliyorsan bulacaksın her gün çıkıp ağlamayla olmaz. Sonra Mecidiye köyde ki inşaatı kendi projeleriymiş gibi lanse etmeyi biliyorlar.

Geri
Üst Alt