STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

oguz cetin mali bile cözmüs olayi
wes forvet arkasi oynamali diyor

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Mümkünse Tarık, yekta, telles gibi adamlar bir daha ilk 11 oynamasın.Olcan vasıfsızı bile beke geçince farkı anlamıstır heralde herkes.Bu telles için Bruma gibi adam harcanıyor.

Hoscan köpegi agliyor kamera önünde. Ulan serefsiz Fener macinda hata oldu mu hic sesin cikmiyor.

Bu eses baskanı ne diyor.Tam bir gerizekalı gibi konusuyor.2 tane peni verilmemişmiş.Ulan fb macında agzına mıctılar bu kadar öttünmü hıyar agası.

Benim için tek umut veren kısım, alınan galibiyetle ve sakatlıktan dönecek olan futbolcularla yarıştan kopmamak. Sezon sonu CL için ön eleme oynarız muhtemelen. Yani umut ediyorum en azından ligi 2. bitirirler.

"FB ve BJK çok gozol oynoyor ya bisim yerimise onlor şompiyon olmolı bonce" taraftarı...

Maçları izlemesek inanacağız.

Sevsinler sizin romantikliğinizi.

Bu sene futbol müsabakalarını izlerken her seferinde hayattan soğuyorum ve oynadığımız oyundan çok bu yeteneksizler ordusu milyon eurolar kazanırken bu paraların yanında lafı bile olmayacak cüzi miktarlardaki olan basketbol şubesi gereksinimlerinin karşılanamıyor olması,elimizden oyuncularımızın kaçması muhtemelen hocamızında gitmesi...Yani bir orda ki ruha mücadeleye azime bakıyorum birde futbola ak ile kara gibiler mübarek.

Bu oyunla ilk 3te kalmayı başarabilirsek başarıdır,şampiyonluk filan ütopya.

Mesut Hoşcan agliyor. Fener maçinda da satarsiniz diyetinizi ödersiniz.

lawal çok iyiydi eskişehirden

bir de cedcu yine leşti cepheden gelen topları bile eskişehir indirdi

Ridvan denen dansöz tabiki Sneijderi bos beles elestirecek, adamda kuyruk acisi var. Hem Sneijderin Fenere koymasi hem de Diegonun bunlarin elinde patlamasi.

Bana lütfen birisi cevap versin abi... Bu umut denilen adam 90 dakika sahadayken pandev 10 dakika bile oynayamaz mı arkadaş ? 10 Dakika bile dayanamaz mı bu adam tempoya ? Ne olur birisi bana cevap versin... Bu nasıl bir takıntıdır,nasıl bir yerli aşkıdır arkadaşlar ?

Hakem ve Umuta rağmen kazandık. Bu önemliydi. Kimse bahsetmemiş hemen herkes Melo demeye başlamışta Melonun böyle oynamasındaki en büyük neden hakemler. Faul bile olmayan pozisyona sarı verdi. Ayrıca o pozisyondan önce o Toko mudur nedir tam 4 faul yaptı 4.de uyarı aldı. Üstüne 2.yarıda 2 tane daha olmak üzere maç geneli 6 faulle maçı bitirip sarı bile görmedi.. Melo kartı gördükten sonra direncimiz kırıldı.. Bu çok önemli bu konuya değinecek yönetici bile yok malesef.

O Umut var ya o Umut. Bi insan nasıl bu kadar beceriksiz olabilir ne pas var ne şut var. Haftaya Burak oynasın kurtulalım şu adamdan valla yeter artık

B9bczFTIYAEzu4C.jpg

Geri
Üst Alt