STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

Senin yüzünden hoca bu skor da. Geçen haftaki skor da senin yuzundendi, bu skor da senin yüzünden. Yeter artik her hafta fantezi deneme be, her hafta farkli sürpriz yapma yeter artik. Akhisar degil burasi. Yektayi koyuyosun sahaya adam etkisiz, onun yüzünden selcuk önde oynuyor, o da etkisiz. Wesley solda oynuyor, o da merkezde oynadigina göre etkisiz kaliyor. Bir yanlış adami oynatican diye yine tüm takimin icine ediyorsun.
Yeter artik her mac sonu benim hatam deyip durma, burada bu kadar hata yapılmaz.

bu maci kazansak dahi bu takim sampiyon olmaz arkadaslar. Ben bu kadar yeteneksiz ne yaptigini bilmeyen takim gormedim

Tarık, Yekta ve Umut yerine 3 korkuluk koy daha verimli oynarız

Takımın sahada ne yaptığını biri bana anlatsın Allah aşkına..

Abi ne varsa sneijderde var. Alırsa o alacak maçı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yekta -Yasin değişikliği olur 2.yarı

Bi kere de Muslera'nın hatasını takım kapatsa anasını satam ölürler. Bizim Tarık dingili nerede acaba adam bomboş orada. 3 defansif orta saha var sözde ama ortadan yayıla yayıla geliyor herifler. He Selçuk oynayınca bi b.k değişiyor sanki geçen hafta zırlıyordunuz yine aynı. Muslera'dan sonra yazacağım ilk yabancı Sneijder'de değil Bruma olur benim takımda çünkü zorlayan 1 tane adamımız yok. Olanı da kulübede çürütüyor fake Terim. Chedjou'nun oynaması elzem değil bi halta yaradığı yok.

Devre arası "istersen git" dediğin Yekta'yı neden ilk 11 oynatırsın lan? Sakat cezalı vs. de yok o bölgede. Geçen hafta Selçuk yokken oynatmıyor, bu maç oynatıyor. Çıldırtır insanı.

Senin yüzünden hoca bu skor da. Geçen haftaki skor da senin yuzundendi, bu skor da senin yüzünden. Yeter artik her hafta fantezi deneme be, her hafta farkli sürpriz yapma yeter artik. Akhisar degil burasi. Yektayi koyuyosun sahaya adam etkisiz, onun yüzünden selcuk önde oynuyor, o da etkisiz. Wesley solda oynuyor, o da merkezde oynadigina göre etkisiz kaliyor. Bir yanlış adami oynatican diye yine tüm takimin icine ediyorsun.
Yeter artik her mac sonu benim hatam deyip durma, burada bu kadar hata yapılmaz.

yok yook galatasaray kolay mac kazanmak yok . adam ilk 2 hafta duzgun kadro kurdu sonra fantazi pesinde .. bruma ? neden yok sormak isterim ama okadar beyin yok cevap verecek

Amatör ligden rahatlıkla Tarık dan daha iyi bek buluruz.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt