STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

yumlu adi herif atmış kendini yere

lan bu umut özürlü müdür nedir
topu daha önüne nasıl alacağını bile bilmiyor
yaptığı mal gibi faulü geçtim, top sırtına çarpıp geri dönüyor lan

Az hizli oynasak hemen yiyecekler. Ama bruma ve sinani oynatmiyoeuz

Yekta ve telles dışarı bruma olcan içeri
Muslera
Tarık chedju hakan olcan
Bruma melo selçuk emre
Sneijder umut

Ancak böyle gol atarız

10 tane savunmayla oynuyorsun yine adam bomboş ceza sahasında kendini ayarlayıp rahat rahat vuruyor.Hamzanın da farkı yok.

Kazanın şu maçı!

bu takımda sneijder ve musleradan sonra ilk 11 e yazılacak isim BRUMA dır. anla artık bunu hamza

Tarık yekta ve umut.Resmen 8 kişi oynuyoruz.Telles de her zamankı gibi rezalet.ÖLmus eskişehiri yenemıcez tekrik etmek lazım hamza hocayı.Su macta tellesi almayıp, brumayı 11e koymayı akıl edemeyen bir hocamız var.Görende tellesi marcelo sanır.

simdi yedekte sinan olsaydi umutun yerine girebilirdi, ama pandev olduna göre hamza hoca eger pandevi oyuna almak istiyorsa mecburen sneijderi cikarmasi gerekli , cok yanlis kadro kurdu hamza hoca

Hamza 3 haftadır Amerika'yı yeniden keşfetme peşinde. Bizde Milli takım hocası olduğu için Galatasaray'ı biliyor zannediyoruz.

gelde ilk 45 dakikayi yorumla...
3 farkli takim izledim resmen kendimiz ile ilgili bölüm bölüm....

şu takımın başına kimi getirirsen getir yapabileceği en iyi iş budur.
leş bir kadromuz var

Şampiyonluğu hediye ederiz böyle biterse kazanın şu maçı beee.

Bu oyunu gördükten sonra cidden şampiyonluk umudum hatta ikincilik bile bitti. Golü attık anında yarı sahamıza çekildik. İnsan biraz top dolaştırır ki oyun soğusun ama yok biz naptık oyunu tamamen eskisehir'e verdik. Seneye her nolursa olsun lıcescuyla anlaşsınlar. Yoksa Hamza hocayla bu isler yürümez.

Bu MAL, YETENEKSİZ, BASİRETSİZ hakemlerden bıktım artık.

Geri
Üst Alt