STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

Ben Hamza'dan Muslera/Sinan değişikliği bekliyorum. Şu an ayakta bir o kaldı. Hani mağlubiyeti garantileme adına bu hamle onun açısından en doğru hamle olur :red:

Kalede Muslera olmasa orta sıralarda Avrupa kupasi icin mucade ederdik görünen o.

Çok yanlış bir planlama ile sezona başladık. Bu kadar yetersiz bir forvet hattiyla sezona başladığımız bir yıl daha hatırlamıyorum. Nerdeyse forvetsiz oynuyoruz. ..

★★★》☆

Onu bunu bilmem Hocam. Fatih Terime bende çok kızıyorum ama adam bu kadroyla 2 şampiyonluk ve clde çeyrek final yaptı. Harbi büyük başarı şu kadroyla.

nasılmı yapdı,ortalık şike olayı ile yıkılırken kadroya doldurulan 30 yaş civarı yabancı oyunculardan 1,5 yıl verim alındı tabi yanlarına leşçuk ve burak alınarak , yolun sonundaki oyuncular 2 yıl terimin gazı ile şampiyon oldu ve sonra fıss diye bittiler,işte o 2 şampiyonluk ardında 150 milyon euroluk bir batak bırakdı..

adamlar en azından pozisyon üretiyor rakibi baskı altına alıyor saçma sapan gol yemiyor. Son 5-6 haftadır sadece 1 gol yediler herhalde. Takım savunması diye birşey var onlarda.

bizim taraftara anlatamazsin .. Fener rakiplerini dagitiyor sikistiriyor baski kuruyor .. Biz ise kiz gibi oynuyoruz anca pozisyon veriyoruz muslera kadar terleyen yoktur takimda

Durmadan Eskişehir atağı görmek için mi izliyorum ben bu maçı? Kapadım Allah kahretsin ya.

Tarık ve Selçuk ikilisinden efsane kontra atak Başlangıcı

Hoca Pandev hocaa

Al Chedjou'yu vakit daralıyor

Allahtan maçı izlemiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

ikinci yarı dakika 75 olmuş, takım orta sahayı daha geçmedi.
Böyle takım olmaz, olsa da izlenmez.

Sanki şampiyonluktan ümidini kesmiş gibi oynuyor bizimkiler...

Geri
Üst Alt