STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

Hoca valla çok geçtii hocaaaa

Bu takımın, son birkaç yıldır, Burak' ın -İllallah dediğimiz- defans arkasına koşu denemeleri dışında hiçbir hücum planı olmadığını bir kez daha görüyoruz...Tamamen doğaçlama bir şeyler yapmaya çalışan oyuncu topluluğunun, ne fark yaratacak fizik kalitesi var, ne de Sneijder dışında inisiyatif kullanabilecek özel yetenekleri. CL de çeyrek final oynadığımız sezon bile pek farklı değildi aslında, bunu dedik diye adımız 'Felaket tellalı' na çıkmıştı o zaman...

Ligin kalitesi bariz düşük, ezeli rakiplerimiz de kötü durumda olmasa, bu takımın ligi 3. bitireceğine bahse girebilirdim. En ne yaptığını bilerek oynayan, oyuncuları mevkilerinin gerektirdiği özelliklere en fazla sahip olan FB yi favori görüyorum; ancak onların da oynayabildiği tek bir oyun şekli var ve rakibe bunu kabul ettiremedikleri zaman, başka türlü çözüm üretemiyorlar; ayrıca Topal-Caner-Gönül gibi birkaç futbolcunun olası yokluğunda bocalamaları muhtemeldir. BJK ise oyuncularının iyi niyetli gayretleriyle gidiyor, son haftalarda düşüş gözlemliyorum...

Allah' tan ümit kesilmez, bakalım zaman ne gösterecek?...Maçları seyretmek de, öncesi ve sonrası da keyif olmaktan çoktan çıkmış durumda, maalesef...

Mesajı tam gönderecekken golü attık, hayırlı olsun, şu birkaç haftayı iyi atlatabilirsek, son haftalara girildikçe havaya girilmesini beklemek tek çare gibi görünüyor...

Dayanin 1 dk kaldı

★★★》☆

Ya bu Tarık hiç ikili mücadele kazandı mı allah aşkına.

I am the one who knocks!

Maçın başından beri şu kenardaki malların göt yırtışlarını dinletip başımın ağrısına sebep olan ligtv yapacağın yayına

hocaaaaaaaaaa maçı bitir hocaaaaaaaaaaaa

hamza maç sonu istifa istifa rezil herif

Lan ne calim atiyon zaman calsana!

Selçuk'un ne yaptığını veya ne yapmaya çalıştığını anlayan beri gelsin

Kötü oyun ama kazanmak iyi oldu.

★★★》☆

Geri
Üst Alt