STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

Bu takım bu puanım kıymetini bilecek diye umuyorum. O Umut da futbol oynamasın.

hamza hocaya ragman yendik diyorum, sezon sonu gönderilmeli yada kabul ediyorsa yeni gelen td yardimcisi olsun

Futbolcumuz hiç umut vermiyor ama son dakikalarda bu kadar kötü oynayıp kazanmanın keyfi bambaşka.

umarim hamza hoca ders cikarmistir bu mactan burak bu takim icin ne kadar onemli oldu bir kez daha anlamissiniz umarim degerini bilin oyle veya boyle makine gibi gol atiyor masallah

Bundan sonra bu telles denen vazıfsız kesik yesin 11 den.Olcan da vasat ama en azından cok iyi ortalar kesiyor iceriye.Savunmaları aynıdır zaten.Bruma oynar en azından.Burak sabri hemen dönmeli acil.

Şikecilerin balı bize geçmiş sanki, şu iki haftada puansız bile ayrılabilirdik.
Ama haftaya sahamızda Balıkesiri kesin yeneceğimizden emin değilim.

Arkadaşlar üç kuruş neyse toplayıp aramızda 11 tane baston alalım takıma. İhtiyaçları var gibi.

Hep fb mi kazancak böyle maçları ? Biraz da biz kötü oynayıp kazanalım :)

rezil futbol diyosunuz da fb bu hafta iyiydi

haftaya görelim bakalım nasıl oynayacaklar bizim oynadığımızdan farklı değil

yada bjkyi görüyoruz 9 kişilik rize yenecekti nerdeyse yere göğe sığdırılmayan bjkyi

panik yok beyler

fernandaoyu alsaydık şampiyonduk ama bu puan farkıyla son 6-7 haftaya girersek ŞAMPİYON OLURUZ

Şansal'a bak. Bu futbolun sorumlusu taraftarmış..

Ulan ne desem ne etsem.

deplasmanlarda yenen takim sampiyon olur. önemli olan kötüyken almak 3 puani. birde hakem halis özkahya bu isi biraksin , lan zaten oyun cirkin herifler durmadan atiyor kendini neden her düsene foulu veryorsun be adam.

Oglum balimiza bak, fenerin bali bize gelmis.
Hala sampiyonluk umutu olan Galatasaray taraftarina helal olsun, benimkisi bitti bu mactan sonra. Hayatimda ilk defa bu kadar kötü bir mac oynayip kazandigimizi gördüm, ulan takimda hic hirs yoktu.

yat kalk sneijdere dua et hamza. sneijder 2 müthiş pas attı maç sonunda birini umut yeteneksizi atamadı biri de devamında gol oldu.

Son dk gol atma qeyfiiiiiiiiiij waaaaaaa super 3 puan, burak donsun haftaya lideriz ins

Geri
Üst Alt