STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Arena'da farkli kadro bekliyorum ben. Nispeten zor deplasmanlarda 3'lü göbek tercih edilebilir Bursa macinda oldugu gibi ama Arena'da klasik 4-2-3-1 düzeninde oynamaliyiz.

fb9b7e6960-12158.png

Bursa macindan farkli olarak Yekta'nin yerine Olcan oynamali. Semih de sakat..

Koray Günter'i hoca pek tutmuyor, Gökhan Zan da sakatliktan yeni cikmis sanirim.

Hakan'i stopere cekip mecburen Tarik Camdal'i oynatacagiz.

Simdi anladinmi Tarik transferinin ne kadar önemli oldugunu Muratcim

Fenerasyona inat kazanmalıyız.

Tarik 3 gun antrenmanla ilk 11 cikmaz, cikmamasi da gerekir. Pandev ilk 11 oynar herhalde, herkes milli kamptayken o takimla antrenman yapti. Ya Veysel, Chedjou, Balta, Telles olur, ya da yabanci kontenjani yuzunden Veysel, Chedjou, Koray/Zan, Balta.

Tarik'la Dzemaili yedek cikar.

5-6 ay önce antrenmanda kavga eden Melo Gökhan Zan'ın doğum gününü kutlarken.

BxBldjqCAAEZ6cX.jpg

...................muslera...............
veysel...chedjou...hakan...tarık
...............selçuk..melo............
..olcan........sneijder......bruma..
.....................burak................

***yüzde 1 milyon prandelli hocamız bu şekilde çıkacaktır. 4-2-3-1 başlanıp skor üstünlüğünü alınca önce brumanın yerine pandev girecektir .ardından sneijderin yerine dzemailiyi alıp 4-3-3 e geçecektir

------------muslera----------
Tarik--gökhan-semih--hakan
----------melo--dzem---------
Olcan-----sneijder----bruma
-------------pandev----------

Ulan ligte gine kesemedim selcuk - burak ikilisini. Biri mecbur oynayacak. Hakanada razi degilim. Böyle kontenjanin taaa

Ge****** von meinem iPhone mit Tapatalk

10 günlük ara pandev ve dzemaili için iyi oldu.
Bence 2 side oynayacakdır.

Hocanın 433 e döneceğini düşünüyorum.
Tek sıkıntı yerli 4 konusunda olur.
Kimi koyacak. iyi oynayacaklar mı uyumları nasıl olacak ?

Ben bu maçda ve bundan sonra büyük ihtimal maçlara şu 11 le çıkacağımızı düşünüyorum.
Defans konusunda değişiklikler olabilir ama geriye kalan 6 lı nın çok fazla değişeceğini sanmıyorum..

Defans da stoperde sıkıntımız var maalesef. iyi bir yerli stoper almalıydık. Umarım Zan maç eksiğini fazla sahaya yansıtmaz ve iyi bir iş çıkarır.
Asıl sorun Olcan ın yedekliği hazmediğ hazmedemiyeceği.
Bursa maçında pekde hazmetmiş görünmedi açıkçası.

Bu mactan cok tedirginim. Zaten tam hazir degildik, bir de ustune araya milli mac tatili girdi, takim 2 haftadir mac yapmiyor, ustune milli oyuncular Izlanda gibi uzun yoldan Carsamba gecesi falan gelip Cumartesi maca cikacaklar. Hem yorgun, hem dogru duzgun antrenman yapmadan. Bruma'nin oynamamasi iyi oldu, en azindan o yorgun olmaz ama Burak, Selcuk, Sneijder falan % kacla oynarlar bilinmez. Bir de ustune Semih sakat.

Butun bunlar yetmezmis gibi bir de kendi evimizde deplasmanda olacagiz TFF sayesinde.

Esesin sene başında düşündüğü normal defans hattı (ki geçen sene kupa için liği sallayana kadar Karabük-GS ile birlikte liğin en az gol yiyen 3 takımından biriydiler) kalede Boffin geride Kamil Ahmet-Tarık-Diego ve Akaminkoydu.Kamil Ahmet sakat olduğu için Konya maçında oynamadı,Tarık cimbomda. Diego ağır bir sakatlık geçirdi ve uzun bir aradan sonra ilk kez Balıkesir hazırlık maçında forma giydi,oynaması şüpheli. Akaminko,dünya kupası öncesi(Gana Milli Takım Oyuncusu) son hazırlık maçında ayağı iki yerden kırıldığı için uzun süre yok.Özetle Eses İstanbula geri dörtlüsünü getiremiyor.Oynasa oynasa Kamil Ahmet oynar.Üstelik ön liberoda takım savunmasına önemli katkı sağlayan Aytaç da sakat.Bu bölgelere genç ve tecrübesiz adamlar aldılar,5-6 hafta sonra asların geri döneceğini düşünüyorlar.Özetle bu kadar kötü bir Eskişehiri ligde bir daha kimse kolay kolay yakalayamaz.
Ancak buna karşın ofansa genç ama kaliteli takviyeler yaptılar.Ben maçın GS için çok kolay geçeceğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt